Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Öğretmen/Memur/Hizmetli olarak atananlardan istenen belgeler?

infer

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Sonuçlar açıklandı şimdi ne yapmamız gerek ne gibi belgeler isteniyor?

Müracaat sırasında beyan ettiğin raporunu diplomanı al atamanın yapıldığı il milli eğitim müdürlüğüne git. Orda da bi kaç form dolduracaksın ondan sonra hayırlı olsun iyi görevler . .

teşekkürler BaY_Cin. başından beri çok yardımcı olmaya çalıştın. seni çekemeyenler olsa da sen hep iyi niyet gösterdin. sağol

Bi sınavla işe mi alıyorlar?

Bu sınav la yapılacak işin uzaktan yakından bir alakası varmı acaba?

Başta Devrim bey olmak üzere emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah onları yollarında başarılı kılsın inş. Cümlemizede nail olsun...

allah razı olsun Devrim bey birde adli sicil kaydı falan filan onlar yokmu

Biraz önce atandığım il meb'i aradım ne gibi evraklar gerek onu sordum bilgiler henüz ulaşmamış ellerine

kazanan arkadaşlara hayaırlı olsun benim ki tercihdışı geldi istanbul hayırlısı elbette gerekli belgelerin neler oldunu öğrenebilseydik bide 15 günlük süre 15 iş günü mü yoksa ...

Öncelikle herkese rica ederim, atananlar kadar sevindim desem yeridir herkese hayırlı uğurlu olsun . . Bu gün yarın kararnameleriniz il milli eğitim müdürlüklerine ulaşır ondan sonra gider hayırlısıyla görevinize başlarsınız

Atama yapıldıktan 15 gün sonra iş günü filan diye ayırt edilmez, siz diplomanız ve raporunuzla gidin diğer evrakları ordanda temin edebilirsiniz.

Bende bağlı bulunduğum il milli eğitim müdürlüğünü aradım bize henüz bilgiler gelmedi tarafınıza tebliğat gönderecez o tebliğatla kuruma gelceksiniz dediler ..
BaY_Cin verdiğin bilgiler için teşekkürler...

aatanan herkese hayrlı olsun arkadaşlar
Allah diğer işsiz arkadaşlarımıza da nasip eder inşaallah....

atandigim milli egitim mudurlugunu aradigimda benden istenen belgeler;

ikamet belgesi,
nufus kayit ornegi,
saglik raporu,
diploma,
6 adet vesikalik resim,
mal bildirim beyannamesi,
sabıka belgesi.

belgelerinizi tamamlayip gelin dediler. bu arada diplomamin aslini kaybettim fakat noter tasdikli ornegi var. basvuruda sorun olur mu ?

arkadaşlar bende izmir milli eğitim müdürlüğünü aradım az önce cumaya kadar evimize tebligat gelicek gelmezse cuma günü buraya gelin dedi işlemlerinizi yaparız dedi görevli arkadaş benden diploma özürlü raporu nüfus fotokopisi getir dedi atandığım okulu daha belli olmadı dedi siz neler yaptınız arkadaşlar

evet bende daha yeni aradım banada şehir dışında oturduğum için tebligat yollamayacaklarını evrakları tamamlayıp cumaya kadar hemen oraya gitmemi söylediler. izmir milli eğitim müdürlüğü

aykut kardeşim senden de aynı evrakları mı istediler diploma özürlü raporu nüfus fotokopisi benden bunları istediler bu arada izmirimize hoş geldin kardeşim hayırlı olsun

Ne kadar şanslısınız atandığınız yerlerden bilgi alabilmişsiniz Bende Mardin Meb e atandım ama adamların dünyadan haberleri yok.Bugün pazartesi hala biz hiçbirşey bilmiyoruz diyorlar.Aman allahım ben ne biçim biryere düşmüşüm dedim kendi kendime;)

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun. O evraklar hazır zaten tebligat elime ulaşmazsa ne olacak acaba benim şehir dışı çıktı hemde çok uzak malatya yaklaşık 11 saat. Malatya ya yerleşen ardakaşlar varsa iletişime geçmek isterim.

Çorum il mem ;
kimlik fotokopisi
sabıka kaydı
3 vesikalık resim
diploma aslı veya kurum onaylı sureti
sağlık raporu aslı veya kurum onaylı sureti
mal bildirim formu

bu evrekları istediler bugün teslim ettim en geç ayın 15 inde yerleştirilmemiz gerekiyomuş ama 15 ine bırakmadan yerleştirmeler yapılacakmış bu hafta içi yapılması planlanıyormuş çorum mem de

izmir meb bende aradım. tebligatlar gönderilmiş adreslere eğer ulaşmazsa cuma tekrar arayın dediler.

izmir meb e gittim tebligatı elden teslim aldım. Arkadaşlar tebliği beklemenize gerek yok. diploma, rapor ve nüfusunuz ile ilgili meb e gidip işlemlerinizi yapabilirsiniz. Ne kadar çabuk herkes başvurursa göreve başlamada o kadar erken olucakmış.

Izmir mem helal olsun valla adamlar hızlı çalışıyor bir arkadaşımda tebligatını elden almış ben de çarşamba manisa ya gidip elden alıcam arkadaşlar diplomanın ve raporun noter tasdikli kopyalarını istiyorlar sadece yani şimdilik bu herkese hayırlı olsun

körbıçak;

arkadaşlar herkese hayırlı olsun bende gittim izmir meb e çok sıcak insanlar hemen ilgilendiler sağ olsunlar tebligata gerek yok kendiniz gidin diplomanın ve raporun noter tasdikli kopyaları ve nüfus fotokopisinı alın yanınıza size iki adet boş form vericekler birinde sabıkanız var mı diye soruyo diğerinde atanmak istediğiniz ilçeleri sıraladığınız bi form olucak adınızı soy adınızı yazıp imzalayıp vericeksiniz memur arkadaşımıza bu kadar basit işe başlangıç tarihinide en geç 15 eylül dediler bütün kazanan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun

bu arada unutmadan söleyeyim arkadaşlar bazı arkadaşlarımız yeni rapor istencek mi diye soruyolar bende bu gün gittim benim raporum 2003 tarihli ve SÜREKLİ ifadesi olan rapordur o yönden içiniz rahat olsun hatta özellikle sordum memur arkadaşımıza tarih önemli değil dedi SÜREKLİ ifadesi varsa sorun olmaz dedi sizlerinde bilgisi olsun bu konuda arkadaşlar

valla arkadaslar bendede saglık raporumun fotkopısının bashekım ımzalı ve muhurlu aslı gıbıdır onayının oldugu suretı var kabulederlermı acep.. ılla aslını al derlerse 1 hafta urasmam gerekecek yyoksa..

Üst Alt