Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB öğretmen atamalarında eleme olacakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pregna

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
mebin yaptığı bu sınavda öğretmen atamalarında başarı ve kadro sınırlaması ile kadrolar arasında eleme uslune gore atma yapılacak

bilginize

arkadaşım bu bilginin kaynagını da paylaşırsan sevinirim

ewet arkadaşlar bır puan barajı ve kadro sınırlamsı getirilerek yapılacak bu sınav.bu haberi personel genel müdürlüğünde çalışan bır arkadaşımdan aldım bilginize

kontenjan sayısınımı düşürüceklermiş bu sonradan olur mu ya?

malesef arkadaşım puandan cok mebın encok ıhtıyac duydugu branşlar önem arzedeck

Ne yanii acıkta kalabılırızmı demek ee peki nasıl tamamlancak 1000 kişi..off ya hergun yenı bısey duymaktan sıkıldım::((

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZÜRLÜ PERSONEL ATAMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süreç (sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır.
Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır. Atama sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler aynı gün İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.
İlgililere duyurulur.

Biz şimdi neye inanalım? Duyumlara mı resmi açıklamaya mı?

Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır

Resmi yazıyı görmüyor uyduruyor işte. Kimse inanmasın bu yalancıya arkadaşlar.
Kendine iş bulamamış insanların umutlarıyla oynuyor bu yalancı şahsiyet. :mad::mad::mad:

Yine aynı kişi "Eğitek Öğretmen atamalarını yapmış" adı altında başka bir başlık açmıştı ve o başlıkdaki haberide fiyaskoyla sonuçlanmadı mı? Hatırlayınn :))
Kesinlikle inanmayın bu kişiye :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt