Evet arkadaşlar sonunda başvurular başladı ben sizler adına girip bi örnek form doldurdum, umarım işinize yarar. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, Devlet kurumları artık yavaş yavaş otomasyon sistemine geçtiği için eskisi gibi (Sabıka kaydı, noter tasdiki, ikametgah vs) gibi bilgeleri istemeden müracaatçıların müracaatını alıyor. Yani artık bi çok başvuru beyana bağlı olarak gerçekleştiriyor, sizlere tavsiyem kesinlikle gerçek beyanlarda bulunun aksi halde herhangi bir araştırma yapıldığı takdirde başınızı ağrıtır veya memuriyetinize maal olabilir.
Şimdi başlayalım;
Resim - 1
Resim - 2
Resim - 3
Form
Başvurunuzu tamamladıktan sonra;
1 - Sağlık Raporunuz
2 - Diplomanız
3 - (Son 3 ay içerisinde çekilmiş) 1 adet vesikalık foroğrafınızla birlike bağlı bulunduğunuz İl Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek Başvurunuzu Onaylatıyorsunuz.
Başvuru sırasında yanlış veya eksik bilgi girenler milli eğitim müdürlüğüne gittiğinizde ordaki görevli kişi sizin yapmış olduğunuz başvurunuzu ve götürdüğünüz evraklarınızı kontrol edecek. Kontrol esnasında eğer herhangi bir eksiklik veya yanlış giriş varsa düzelttirebilir veya sizden düzeltmenizi isteyebilirler.
Şimdi başlayalım;
Resim - 1
Resim - 2
Resim - 3
Form
Başvurunuzu tamamladıktan sonra;
1 - Sağlık Raporunuz
2 - Diplomanız
3 - (Son 3 ay içerisinde çekilmiş) 1 adet vesikalık foroğrafınızla birlike bağlı bulunduğunuz İl Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek Başvurunuzu Onaylatıyorsunuz.
Başvuru sırasında yanlış veya eksik bilgi girenler milli eğitim müdürlüğüne gittiğinizde ordaki görevli kişi sizin yapmış olduğunuz başvurunuzu ve götürdüğünüz evraklarınızı kontrol edecek. Kontrol esnasında eğer herhangi bir eksiklik veya yanlış giriş varsa düzelttirebilir veya sizden düzeltmenizi isteyebilirler.