Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB memurluk başvurusunda raporda istenilen "çalışabilir" ibaresi yoksa ne yapılacak?

siirperisi

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
MEB memurluk başvurusunda raporda istenilen "çalışabilir" ibaresi yoksa ne yapılacak?

Selam arkadaşlar ben önlisans mzunuyum sağlık raporumu 2009 yılında 2022 maaşına başvurmak için almıştım İşkur yollamadığı için çalıştırılamayacağı iş alanları bölümü boş bırakılmış ve çalışır-çalışamaz diye bir şey yazmıyor .. Dün rapor aldığımız hastaneye gittik durumu anlattık çalışabilir alanını ekleyebilir misiniz ya da tekrar heyete girmeden bi düzeltme yapılabir mi dedik ama rapor üzürinde oynanma yapılmayacağını tekrar heyete girilmesi gerektiğini söylediler.Benim rapor oranım Tüm vücut fonksiyon kaybı oranı %47 ve memur bana heyete girersem bu kadar oran vermezler dedi sınırdayım ne yapacağımı bilmiyorum şimdi heyete girsem %40 altı rapor verirlerse sınavada girermem bilgisi olan varsa lütfen bana cevap versin lütfen :(

merhaba arkadaşım, memurluğa başvuracaksın sanrım. onun için "çalışabilir" ibaresini istemiyorlar diye biliyorum. raporunu da 2006 sonrası aldığına göre sorun yok. memurluğa başvuracak arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktr sana. kolay gelsin ;)

sadece öğretmenlik için isteniyor çalışabilir ibaresi

Üst Alt