Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb hizmetli oldum bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slcko6

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
;) Hadi bakalım benden size armağan olsun konu başlığı.Hepiniz için hayırlısı olur.İnşallah hepimiz haksızlık olmadan yerleşiriz.Yerleşen buraya inşallah bende tekrar yerleştim diye yazabilirim.

Saygılarımla

Değerli kardeşlerim Milli Eğitim Bakanlığında hizmete başlayacak arkadaşlarıma şimdiden alemlerin RABBİ olan yüce ALLAH ın açmış olduğu rızık kapıları kendilerine bereketli olsun.
Yüce ALLAH hayırlı ve mübarek etsin. Yüzlerini kara çıkarmasın işlerinde.
Sağlık ve esenlikler dilerim
TayTIS

Kardeş sonuçlar açıklandıktan sonra tekrar girip bende yerleştim yazmak anlamında.

Hayırlısıyla bakalım inşallah yerleşiriz hepimiz.Hem memur hem hizmetli olarak yerleşecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim.

Senin kafan haala 1-0 yenilgide.ne yapcan kardeş anlatım bozukluğunu derdimiz omu şimdi.bırak başka işlere bak.

Slm Arkadaşlar az önce Bakanlık 4131413 numaralı telefonu aradım itirazların bugün sonuçlanacağını gelecek hafta listelerin kesinleşeceğini ve en geç 25 inde atamaların açıklanacağını söylediler.:confused::(

Bir kurum bu kadar şerefsiz olur ancak hafta sonlarını saymıyorlarmış bak sen ya adi insanlar milleti beklete beklete bi hal ettiniz Allah belanızı versin

bu nasıl bakanlık ya
böyle nedir ne söylenir buna
birisi yazsın çizsin kardeşim.saçmaladılar.:mad:

Arkadaşlar istermisiniz meb tüm engelli kadrosunu bu sonuçlarla kapatsın, ve atama sürecinin uzamasının sebebi bu olsun:)

kardeşlerim bende sizler gibi bugün açıklanacağını bekliyordum hayal kırıklığına uğradım başak birşy sormak aklıma gelmedi inşallah hepimiz için hayırlı olur ama bekelemekte çok sıkıcı umudum gün geçtikçe kırılıyor.:(

kesin torpil dönüyodur nolcak offfffffffff sıkıldım iyice kedinnin fareyle oynadı gibi oynuolar insanlarlsss :mad:

Arkadaşlar bu hafta liste yapılacakmış 25 ne kadar da atamalar belli olacak

yahu ne listeymiş bu böylee hayret yaaa saat 10:30 geçti bir aıklama dahi yok

Personel daireden birisiyle görüştüm arayan arayanamış kurumu aramayan millet vekili kalmamış

pardon milletvekili niye arıyormuş onlardamı merak etmişler yoksa kimlerin atandıgını herkes bişey soyluyor ya meb adam akılı bir acıklama yapamadıgı suresince bu sınav bir efsane olur Turkiyede 2.5 ayda sonucları belli olmayan bir efsane meb sınavı

torpil tabiki yoksa bu kadar uzar mı? ben beklemiyorum zaten atanmayı. millet vekillerinin yandaşları dururken bize ne hacet. torpili olmayan unutsun arkadaşlar... ben atanırsam eğer ellerime kına yakacam valla...:):):):p:rolleyes::mad:

Torpil var diyenler yanılıyorsunuz bu forumda %100 garanti veren torpil olmayacak herkes hakkı ile atanacak diyen arkadaşlar vardı simdi siz o arkadaşlara inanmıyormsunuz yani;););)

senin yaptığın sınavında.... atamanında... ne zaman yapacağınında... bu ne be şamaroğulların
a döndük.... mebe sonsuz teşekkürler....

arkadaşlar sadece personel den mi bakabiliyoruz ?.teknolojinin bu kadar ilerdiği zamanda yavaş çalışılıyor dimi.çok heyecanlıyım. hayırlısı bakalım. ya sabır.bide bugün sadece başarılı olanlar mı beli olacak.yani atananları demiyecekler mi. uff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt