Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB evlerimizi istimlak etmek istiyor!?

adamo

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
6
Bir MEB çalışanı olarak bu konuyu açmam bana bile tuhaf geldi. AMA BELKİ BİLMEDİĞİM ŞEYLER OLABİLİR DİYE BU KONUYU AÇMAK İSTEDİM.

İstimlak olayının geçmişi 90'lı yıllara dayanıyor; ben bu daireyi 2002 de satın aldım; sorunlu olarak 15-20 hane söz konusu. Bu evi alırken Kaymakamlık 'taki tapu müdürü evin böyle bir durumu olduğunu söylemedi; söylemesi gerekiyormuş ama söylemedi; ben de evi satınalmış bulundum... MEB'te çalışan arkadaşlar ve hukuki bilgisi olan arkadaşlar bu olayın sonucunda sizce mağdur olur muyum? İnanın neredeyse başka derdim yok; bu olay yüzünden kahrolup duruyorum; çözüm üretmeye çalıştım BİMER'e başvurdum; başka yerlere de başvurdum değişen bir şey yok; durum bıçak sırtı yani...Engelliye pozitif ayrımcılık konusu da gözönünde bulundurularak ne yapabilirim?

Üst Alt