MEb de hizmetli olarak çalışan kişi sağlık bakanlığı sınavını kazanırsa süreç nasıl olur çok acil cevap bekliyoruz
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Tamam işte bizde onu diyoruz bizim sınava girip kazanacağımız ne malum çalışan kazanır ve atanır kimse kimsenin hakkını almıyor ki sizler çalışmadan atanmak mı istiyorsunuz velevki öyle düşünüyorsanız esas şuursuzlar sizlersiniz...
Malum ile olmuyor bu iş YAPRAK elinde belge varsa yargıya taşırsın seni kimse tutmuyor bu arada meb te çalışmaya başlayan arkadaşlarımız hepsi alnın akı ile bu sınavı kazanıp bu görevlere geldiler..
Bizden boşalan kadrolarada alım olmayacağını ne biliyorsunuz...
Yine söylüyorum açılacak olan yeni sınavları dört gözle bekliyorum
Kazanır kazanmasına da, sağlık bakanlığına geçtiğinde; milli eğitimdeki kadro açık kalacak. Siz bunun hak olduğunu mu iddia ediyorsunuz. Ayrıca konuya metin yazan arkadaşları zedeleyici cümleler kullanmayın. Yok mühendismiş vs... Sizin gibi insanların torpille atanmadığı ne malum...
Siz kazanmış olabilirsiniz ama devletin sizin gibi gözü doymaz şuursuzları yerleştirmemesi gerekir. Eğer torpil değilse...
Benim belgem olmayabilir fakat sizin yaptığınız bu terbiyesizliği ve hırsızlığı Yüce Allah görmektedir. EEEEEEEE ne demişler çekirge bi sıçrar iki sıçrar üç değince hop şapa oturur... Sizde hem zıplayın hem de sayın bakalım ne zaman şapa oturacaksınız. Ben sizin gibi dengesizleri yargıya taşımam. Çünkü Allahın adeleti daha sağlamdır. Her zaman ona havalederim...
Bu kadar uyanık ve kadro hırsızı olduğunuza göre MEB' de kendi hakkınızla girmemişsiniz belli... Sizin gibi çakallar oldukça hak eden masum insanlar geride kalacaktır. Sizler de bu ddurumu çok güzelmiş gibi burda övüne övüne anlatın... Bu da sizin terbiyeniz olsa gerek...