Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB başarı listesi nedir ve içeriğinde neler yer alır?

aysun89

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar başarı listesi nedir neye yarıyacak kazanıp kazanmadığımızı belirtecekler mi?

henüz ne olduğunu bilmiyoruz yarın öğlen saatlerinde açıklanır puanlarımız bildiğin gibi önceden açıklanmıştı muhtemelen kaçıncı sıradaysak o açıklanacak mesela ben 88 puan almıştım atıyorum 2836. ncı sıradayım açıklanacak olan o ama atamalar açıklanacak mı bilmiyorum. Umarım yarın atamalar da açıklanır.

atanabilmek için ilk kaça girmek gerrek

ben 84 aldım atanabilirmiyim

açıkçası ilk 2000 e girmek falan gerekmiyor yanılmıyorsam esas gereken seçmiş olduğumuz illerdeki puan sıralaması.Yani hangi ilde seçim yapmışsanız o illerde yarışacaksınız diye biliyorum.Umarım yanlış bilgilendirme yapmamışımdır.

Aynen öyle. Benim de duyumum o şekilde. Herkez tercih ettiği il bazındaki kişilerle yarışacak. Mesela Ankarada Hizmetli statüsünde 83 kişi alacaklarsa, Ankarayı tercih edenlerin puanlarını yüksekten küçüğe göre sıralayıp, üstten 83 kişi aşağıya dogru alacaklar.

suat06;

zaten olması gerekende böyle yoksa başka ili tercih edenlerle yarıştırmanın bi anlamı yok :)

Üst Alt