Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atanan öğretmenlerin ilçelere atanması ne zaman olur?

brillant

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
ist il mebe atandım. ilçeye atanırken okulda belli oluyormu ayrıca ben dilekçe yazmadım bugün aradığımda dilekçeye gerek yokmuş zaten verilen adresteki yere yakın yerlere atanacaksınız diye bide il mebe kararnameyi almaya gidecekmiyiz

bir arkadaşım il emri olduğu için diğer öğretmenleri atadıktan sonra uygun bir yere yerleştirirler dedi gerçi biz engelliyiz durumumuz da bilindiğine göre atamayı yapacak kişiler en uygun yeri seçecektir.

Ben istanbulda memur olarak atandım ama acaba evime yakın bir yere mi atıcaklar bide uzak bir yere atarlarsa nabıcam bılmıyorum koca ıstanbulda bır ucundan botekı ucuna gıtmek buyuk dert daha ıstıfa edecem ıhbar tazmınatı muhabbetı var karman corman oldu hersey

il milli eğitimde tanıdığınız varsa yakın yere verirler diye düşünüyorum işte torpil burda sözkonusu hayırlı olsun

Torpil morpil olmaz kardeşim bu saatten sonra. Tebligat adresini nereye verirsen oraya yakın bir yere veriyorlar seni . Her ağzını açan torpil yapılacak diye başlıyor cümleye.

Üst Alt