Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atanamayanların yedeklerden atanma ihtimali var mı?

berkan1

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
şimdi ben 84 puanla atanamadım atanan arkadaşların hepsine candan hayırlı olsun benim asıl sormak istedigim bundan sonra ne olacak ben yedeklerden girme ihtimalim varmı veya yedeklerdemiyim bunun için ayrıntılı bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim teşekkürler

yedek diye birşey yok biliyorum ben. yani zamanında gitmeyen adayların yerleri boş kalacak. yine de tam emin değilim

yani boşyer kalmayacaktır diyorsun bunu bende biliyorum da atanıp gitmeyen olunca tekrar yerleştirme olacakmı

Arkadaşlar meb ek yerleştirme hakkında bilgisi olan varmı

Ek kontenjan diye bi kontenjan yok arkadaşlar. Meb açık kadrosunu belirler sınavını yapar sonra o açık kadrolara atamasını yapar, fakar atanan kişi o veya bu sebep(ler)den dolayı gidip görevine başlamadığı takdirde o kadro bir sonraki alıma kadar boş kalır.

yedek liste olur

benim bildigim kadarı ile yedek liste yaparlar ve göreve gitmeyenlerin yerine bu yedek listeden sıradakı adayı göreve cagırılar.

vala ben 90 puanla 6. tercihten yerleştirildim istanbul maraton başladı 1200km gidecem evli olmakta birz yükümü ağırlaştıracak lojman falan olsa bari yaf ne yapacam ne öneririsiniz arıyorum mebi boşa düşüyorum ne yapacaz şimdi bilgisi olan varmı hataydan kalk istanbula gitsem p tesi günü işlamleri halledebilirmiyim bilmiyorum ev ayarlamam lasım falan bi sürü iş bilgilendirici bi açıklama gelse birilerinden hani

meb in telefonu kaç ??? Bilen var mı yazsın???

Sevgili arkadaşlar ek yerleştirmeyle ilgili benim duyumlarım ancak somut olmamak üzere; 11000 tane daha milli eğitimde engelli kontenjanı olduğu ve bunun yerleşemeyenlere tahsis edilebileceği yani bir atama daha olabileceği ama ben de duyduklarımı söylüyorum.

Devletin yeni özürlü alımı ile alakalı

HEPINIZIN CUMASI MUBAREK OLSUN...arkadaşlar duyumdan ziyade kurumlarla birebir görüşen arkadaşlarımıza gerçekten yedek alımlar yapılacağı söylenmiş acaba bu konuda bilgi sahibi olan kardeşlerimiz varsa ve bildiklerini paylaşırlarsa çok memnun oluruz

yedek alımlar mebde olabilir 2bin arkadaşimizdan başlayamayanlar olmasi muhtemel lakin mebin yedek listeside yok ! kanuna göre bu sınavlardan sonra 2 sene hakkınız mevcut yeni alımlar için değil yalniz bu 2bin kişilik alımlar için geçerli bu meb nasil yol izler giremeyenlerin yerine ikinci alımlarda yeni açılacak kadrolarda mi yer verir yoksa direk mi çagirir bu muamma

sanki kpssde giremeynler diye birşeymi var almak istese alır giremeyenleri düşünen kim? o bahane işte

anlamayacak nevar kpssdede bir sınava giriyorsun puanı 2yıl geçerli oluyor seneye mezun olanlar 1yıl bekliyor bundada öle sonradan özürlü olan yada giremeyen bir sonrakini bekler

iyide ben o mevzuattan bahsetmedim ki 2bin kişilik alim yapilan bir yere giremediyseniz 2 sene hakkınız mevcut dedim şayet o 2bin kşiden işe başlayan olmadimi girme hakkınız var dedim kpssde bu yok ki kpss geçerlilik süresiyle kariştirdiniz siz bu ap ayri

peki alım olabilme ihtimali üzerinde bayagı duruluyor ama devletin bu konuyla alakalı resmi bir açıklaması yok olsada gitsek ve işimizin başına bi geçebilsek HAYIRLISIYLA...

yedek lıste ekım ayında olustulup gıtmeyelnelrın yerıne basarı sırasından ıtıbarı ıle atanma yapılcak meb ı aradım konustum

İnşallah konuştuğun kişinin dedikleri doğru çıkar arkadaşım. :eek:
Yedek liste olmayacak diye defalarca söylendi ve forumda yazılıp çizildi. yedek alım olacak diye kendinizi şartlandırırsanız sonunda üzülen siz olursunuz ona göre...

yedek liste için başvursak olur mu site yöneticisi ilgilenebilir mi???bari boş kadro kalmasın herhengi birimiz yerleşsin kim olduğu fark etmez boş kalmasından iyidir....çünkü boş kalırsa seneler sürer dolması...

iiyi akşamlar. benimde bu konuda sorum var.Bimer e mail yollamıştım bu akşam bi cevap geldi.Yedek atamaları önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir diyor.İnşallah hayırlısıyla atanırız.Sayın dostadoğru siz 6. tercihten atandım demişiniz.bunu Ağustos tamı öğrendiniz. yani bilmek istediğim eğer sizde yeni atandıysanız. bizler içinde umut olabilir.6. tercihe evet demiştim.puanım 90.Kısmet.yedek atamaları dpb. de henüz bi ilan göremedim ama beklemekten başka ne yapabiliriz.Acaba bilen var mı ? yedek atamaları yine tercihimize göre mi yapacaklar ? yoksa 6. tercihe göre mi ?

yedek olarak kazananlar asıl kazananı takıp etsın 2 yıl ıcınde goreve baslasa bıle tayın olum ıstıfa halınde kadro bosalmasında yetekler sınav olmadan atanır...

04/07/2010 tarihinde yapılan özürlü sınavına katılıp, 90 puan alarak atanamamanıza ilişkin BİMER başvurunuz incelenmiştir.

Bilindiği üzere diğer kamu kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi Bakanlığımızca da özürlü personel alımına yönelik iş ve işlemler “Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre yapılmaktadır.

04/07/2010 tarihinde yapılan özürlü personel alımı sınavına giren adayların atamaları, puan üstünlüğüne göre tercihleri doğrultusunda elektronik ortamda gerçekleştirilmiş olup, yedek atamaları da önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir.

Bilindiği üzere Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları İle Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmeliğin bazı maddelerinde yapılan değişiklikler 03/09/2010 tarih ve 27691 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiğinden, bundan sonra yapılacak olan özürlü personel alımları da bu doğrultuda gerçekleştirilecektir.

Bakanlığımız özürlü personel alımı duyurularını T.C. Mill Eitim Bakanl ile T.C MEB Personel Genel Mdrl adreslerinden ve tüm kamu kurum ve kuruluşların özürlü personel alımına yönelik başvuru duyurularını ise DPB adresinden takip ederek, şartlarınıza uygun ilanlara başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
Bilgilerinizi rica ederim.
bana bu mail geldi.yedek kazandın demiyor ki.ama yedek atama olacak ilerki günlerde diyor.verdiği adreste yayınlarlar inşallah.

arkadaşlar merhaba;
ne zaman yaparlar acaba yedek alımları,90 da kaldık atanırmıyız inşallah sizce???

Kardeşimizin dediği gibi açılmışsa 11.000 kadro mutlaka ya bu ay yada diğer ay içinde atama yapılır inşaallah olur ben yinede hissediyorum.

yedek atamalar

merhaba. acaba yedek atamalar hangi tarihte yapılır ve nerden öğrenebiliriz.bilgisi olan var mı ? Bende ümitliyim.İnşallah olur diye. geçim kaygısı üzüyor beni.insanın zamanla ev- iş gibi ihtiyaçları oluyor.Rabbim hayırlısı versin hepimize.

çok ümitlenmiyorum ama yinede işte olsa keşke diyorum .Devletimiz bizede fırsat verse. hem memur olsak hem kimseye boynumuz bükük olmasa.hem işimizde vatandaşlarımızı incitmeden görev yapsak ve yapsam.

Üst Alt