Buradaki bazı üyeler açık açık milletvekilllerine, Milli Eğitim yöneticilerine ulaşmaya çalıştıklarını, torpil talep ettiklerini beyan edecek kadar cesur maşallah! Demek ki çok olağan bir durum bu, demek ki ahlaki yönden hiç bir sakıncası yok, demek ki bilgi, emek önemsiz, demek ki vicdanları çok rahat! Bu sınava ciddi bir emek veren, ben dahil çok yüksek puanlar alacak arkadaşlarımız var. Torpil yapan kadar torpil talep eden de suçludur. Bu forumda bile açık açık böyle şeyler yazılıyorsa, bizim bilmediğimiz neler dönüyor kimbilir! O torpil talep eden şahıslar, torpili sağlayacak olan milletvekili, parti üyesi, milli eğitim yöneticisi şahıslar şunu bilsin ki, haklarını yedikleri, yiyecekleri gerçek hak sahibi insanların ahını alacaklar. Keşke bu başlıktaki bazı mesajlar delil olarak kabul edilse, hukuki girişim başlatılsa, daha sonuçlar açıklanmamışken böyle çirkefliklerin, ahlaksızlıkların önüne geçilse. Eğer hukuk bu kadar aciz değilse bu yapılmalı mutlaka. Ha yapılamıyorsa torpil talep edenler de, torpile aracılık edenler de, torpili gerçekleştirenler de belalarını bulsunlar işallah!