Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atamaları için gerekli belgeler...

officer

Aktif Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
Bugün müracaatımı yaptım benden istenilen belgeler bunlar yalnız her ilin meb başkanlıgı farklı bir uygulama içerisinde bence sınavı kazanan arkadaşlarımız kazandıgı ilin iligili kurumu ile irtibata geçsin...
Mersin ilinde benden istenilen belgeler...

1.Rapor aslı ve/veya aslı gibidir kaşeli yeni yönetmeliğe uygun rapor
2.Diploma aslı ve fotokopisi..
3.İkametgah belgesi
4.Savcılıktan alınacak sabıka kaydı belgesi..
5.Terhis belgesi (erkekler için)
6.Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
7.Mal beyannamesi kurum matbu veriyor..
8.3 adet resim..

ilker abi ben sana onu demıorum eve tebligat geldıkten sonra mı evrak hazırlayıp teslim edecegiz onemlı olan bu TEBLİGAT nedir?

Gerek yok tebligata sen direk atandığın ildeki meb e git müracaatını yap..

MURACATI YAPTIM DEDİM YA EV ADRESİMİ VE CEP NUMARALARIMI ALDILAR SONRA SİZE HABER VERİCEZ DEDİLER HEPSI BU KADAR... sonra ufak bi kagıt verdiler sitenen belgeler yane..

slm arkadaşlar öncelikle herkese yeni işlerinde başarılar dilerim.TRABZON'A atanan arkadaşlar ben kütahya dan TRABZON'A atandım bana cuma günü(yarın) arayın dediler sizler de gittinizmi ne söylediler yardımcı olursanız sevinirim.eğer eklerseniz bu konuda bana mail atabilirsiniz (alisdunya@hotmail.com) çünkü her zaman bu sayfada gezinemiyorum..hoşçakalın...

ACİL YARDIM!!

ben memur olarak giresuna atandım.

21.8.2010 tarihinde orda olmama rağmen bana haftaya çarşamba (25.8.2010) gelmem söylendi. çarşamba günü yani dün tekrar giresun valiliği milli eğitim müdürlüğüne gittiğinde atama yerlerinin kesinleşmediğini haftaya perşembe günü netleşeceğini söyledi. giresun milli eğitim müdürlüğü atama işleri müdür yardımcısı...

şimdi benim ne yapmam lazım .bu arada herkes elinde evraklarla hizmetliler, memurlar biryerlere gidip geliyorlar.ben ilk gittiğimde herhangi dilekçe falan vermedim.geldiğime dair.sonrada vermedim tabi.yani memur adayı atama tarihinde gelmedi deyip yerleşmem riske girebilir mi?

lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi? ne napmam lazım?
personel daire başkanlığına veya başbakanlığa bir dilekçe yazsam doğru olur mu?
şuanda internet kafedeyim,beni yönlerdirirmisiniz.

teşekkürler..

arkadaşım hemen git dilekçeni ver. Ben izmire hizmetli olarak atandım benden istenilen belgeler - diploma aslı veya aslı gibidir - sağlık raporu aslı veya aslı gibidir - nüfus cüzdan fotokopisi sadece bu kadar ne resim istenildi nede başka birşey oysa ben herşeyi hazırlamıştım askerliğe ilişkin terhis belgemi - sabıka kaydımı - ikametgahımı - vukuatlı nüfus kayıt örneğini falan ama sadece 3 şey istediler umarım eksik belge diye uğraştırmazlar

Üst Alt