Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atamaları 16 Ağustos günü açıklanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canaslan

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar meb atamaları ayın 15 inden sonra açıklanacakmış milli eğitimdeki yetkili arkadaşların ifadesine göre.

100 ile 95 arasında alan (hizmetli gurubunda) arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun
95 aşağısı arkadaşlar da ders çalışmaya devam edebilir.

Meb 16 ağustos' da atamaları açıklayacak

Arkadaşlar hiç merak etmeyin, 16 ağustos' da meb atama sonuçlarını yayınlayacak öyle kulaktan duyma söylentilere itibar etmeyin bu arada ilk 2000, e 80 ve üstü kalmış hayırlı olsun

100 ve 94 kardeş. kardeş biz bize söylenenleri duyuruyoruz kimse yanlış anlamasın ha 80 ve üzeri derken hizmetli gurubundan mı bahsediyorsun. Ben 84 aldım ama hiç umudum yok

canaslan;

Arkadaşların niye moralini bozuyorsun,ne hakkın var.Bi de 95 puan yok,galipten sesler mi duyyorsunuz,puanlar ve atamalar yayınladımı ki 95 kaldı diyorsunuz,güldürmeyin kendinize:D

Puan sınırını bilemeyiz 94 te olabilir 80 de, o yüzden kimse "ben 84 aldım yerleşemem umudum yok" veya "ben 94 aldım kesin yerleşirim" diye düşünmesin.En iyisi 16 Ağustos tarihine kadar sabredip beklemek.

Ben size tahminimi söyleyim 90 ve üzeri alan 10000 kişi vardır hizmetlide çünki ağzını açan 90 dan aşağı söylemiyor. bu durumda bizim şansımız yoooooooooooooook

canaslan;

Ya kardeş senin tercih ettiğin illerde önemli tamam,bakacaz artık pazartesi günü belli olacak.

canaslan;

10 bin kişi mi 90 ve üzeri almış?Yok devenin papucu :D puanlarda yığılmalar olacak elbet ama öyle 10 bin kişinin 90 ve üzeri aldığını sanmıyorum, her ne kadar sınav kolay olsa da.2000 - 3000 arasında vardır belki 90 ve üzeri alan.

Arkadaşlar bir kere şunu iyi bilmek lazım, Atanabilmek için aldığımız puanın ilk 2000'de yer alması lazım ilk 2000' e girdikten sonra tercih ettigimiz illerde puan üstünlügüne göre yarışacağız ha bu şekilde yerleşemesek kalan diger adaylar eger 6. tercihi işaretlemiş ise bilgisayar kurası ile adanadan başlıyıp boş kalan yerlere atanacaklar:):):):):)BU ARADA TABAN PUANIN 80 OLDUĞU SÖYLENİYOR .....

Bi cevap daha ALLAH aşkına ilk 2000 diye bi şey yok ,bunu nerden çıkartıyorsunuz anlamıyorum,Meb in yaptığı açıklamalarda böyle bi açıklama yoktur.

Canaslan rahat ol kardeş kendini atanmış sayabilirsin çünkü alt puan 80 :)

sonuçlar açıklanana kadar meb ile ilgili koular açılmasa yasaklamaları sevmem ama milletin moralini bozmak ve tartışma oluşturmaktan başka birşeye yaramıyor hele bu ramazanda herkez oruçluyken sinir dahada fazla olabilir. yani eninde sonunda açıklanacak olacak şeylerde olacak bizi mburda tartışıp birbirimizi kırmamızın artı bir faydası olamyacagına göre ne diye ogüzel canınızı sıkıyorsunuzki boştan yere

Nilayhulegi seni (enes bayram) hocanın sitesini takip etmeye davet ediyorum daha önce bende senin gibi düşünüyordum ama gerçek bu gerçeklerle yüzleşmek lazım:eek:

faruk01;

Gerçekler derken,yani ilk 2000 diye bişey yok benim puanım 84,benim demek istediğim olmayan bilgileri var olmuş gibi arkadaşların aktarması ben ona kızıyorum,ben zaten Enes beyin sitesini takip ediyorum.

Ya arkadaşlar 92 aldım hizmetli ne yani atanamazmıyım yaniii.

arkadaşlar ben onlısans mezunu olarak memur kategorısınde sınava gırdım ısıtme engellıyım. puanım 86 acaba atanma ıhtımalım nedır... simdiden teskkürler.

serhat0666;

Atanma ihtimalin var ama atanırsın veya atanamazsın diyemeyiz o yüzden en mantıklısı sabırla 16 Ağustos tarihini beklemek.

Her şey tercihlere bağlı puanda önemli ama tercih daha önemli...

arkadaşlar ben onlısans mezunu olarak memur kategorısınde sınava gırdım ısıtme engellıyım. puanım 86 acaba atanma ıhtımalım nedır... simdiden teskkürler.

ben nimet abla yı aradım senin iş tamam ense yap dedi:)
bu tarz başlık açanlar sırf vakit geçsin diye açıyo açlıkta vurmuştur herkes müneccim olmuş yok şu puandan aşağısı olmaz yok bu olmaz pazartesi egsozda duman atarlar artık:)

Lütfen kulaktan dolma bilgiler ile insanları kandırmayın ilgili kurum gerekli açıklamayı yapmış..
İLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZÜRLÜ PERSONEL ATAMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süreç (sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır.
Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır. Atama sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler aynı gün İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.
İlgililere duyurulur.

Personel Genel Mdrl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt