Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB atama için ille de raporun aslını istiyor!?

ALİALİ

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
meb ankaraya memur olarak atandım .raporumun aslını istediler bende aslı gibidir nüshasını notere onaylatırsam olur mu dedim kabul etmediler

bu konu ile ilgili paylasırmısınız.....

meb bu:pne derse o olur...normal şartlarda düşündüğünüzde noter onayını kabul etmeleri lazım ama işte meb bu,allah yardım etsin...

arkdaşlar en kötü ihtimalle noter onaylı olanını verin.. o rapor bize her yerde lazım olabilir... meselea araba almak istersen kesnlikle raporun aslı olamdan alamazsınız. ordaki memurlara durumu izah edin. bide bildiğim kadarı ile rapoun aslını bi daha çıkartmanız mümkün değil.

o ne demek ya aslı gibidir yazıyor kocaman yazıyla ve başhekim imzası ve kaşesi var benimkini kabul ettiler sizinkinide kabul etmeleri lazım memurlar kafalarına göre kanun mu türetiyorlar.

Üst Alt