Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manuel tekerlekli sandalyeye ihtiyaç var..?

KaRe

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar yardım sever arkadaşlardan durumu iyi olan arkadaşlar ihtiyaç sahibi bir arkadaşımıza manuel tekerlikli sandalye lazım sandalye lazım olan arkadaşımız 28 yaşında genç bir arkadaş herhangi bir geliri yok madur durumda ve kendisi omurilik felci 2,5 senedir dışarıya çıkamıyor sandalyesi olmadığı için ilk zamanlarda kazadan dolayı biraz depresyonda hayattan kopmuş olduğu için ve kendisini odasında ve evlerinin bahçesinde geçirdi şimdi dışarıya çıkmak istiyor ama sandalyesi olmadığı için çıkamıyor bu arkadaşımıza yardımcı olabilecek abilerimizden ablalarımızdan kardeşlerimizden yardım istiyoruz varsa durumu 1 adet tekerlikli sandalye verebilirse çok sevinir arkadaşımız illa yeni olması lazım değil varsa elinizde fazladan 2. el sandalye süper olur en azından yaz ayına giriyoruz bu arkadaşımızda evinin yakınındaki parka gidebilir yardım yapmak isteyen arkadaşlarımız özel mesaj atabilir bana şimdiden teşekkürlerimi sunarım ALLAH razı olsun

muhtarlıktan alınacak bir fakirlik kağıdı ile en yakın türk kızılayı şubesine başvurmak kesin çözüm

Kare, bu kişinin ihtiyacı hala sürüyor mu?

Üst Alt