Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi

milanmilano

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar ben savcılıktan gelen kağıt nedeniyle rapor almaya gidiyorum. Davam kapanmıştır. Yasal süre 3 haftaymış rapor almak için. Benim en çok merak ettiğim orada rapor almayı beklerken her anlamda güvenlik sıkıntısı yaşar mıyım? Oldu diyelim karşı mı koymalıyım, yoksa oradan kaçmalı mıyım? İlk defa gidiyorum bilmiyorum. Orada yatmış olan, ortamı iyi bilen biri var mı? Varsa anlatabilir mi? Saygılarımı sunarım

milanmilano

Neyi kastettiğinizi tam anlamadım. Husumetiniz olan birileri var ve orada size saldırabilirler diye mi tereddüt yaşıyorsunuz?

Bir kaç gün işlemler için orada kalacağım. Hastane yatan hastalar için güvenli midir? Yani biri seni gözüne kestirip saldırabilirler mi, ya da korkutabilir mi, bunun gibi. Yarın gidiyorum. Ne kadar kalacağım belli değil. 5-10 gün sürer diyorlar

milanmilano

Kişisel deneyimi olan arkadaşlar yazarsa iyi olur tabii. Ama böyle bir sıkıntı olmayacaktır. Kıymetli şeyler yanınızda olmasın kafi.

mesele istanbul bakırköy ruh ve sinir has hastanesinin bahçesinde tabelalarda akşam 19:00 dan sonra bahçe içerisinde tek başınıza dolaşmamanız gerektiği diğer hastaların olumsuz bir saldırısı olabilir diye bir uyarı okumuştum

Üst Alt