Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurumda Şişli Etfal'e sevk verildi ama randevu alamadım!?

velakin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar ve hastalara acil şifalar diliyorum.Bende sedef romatizması (psöriatik artrit), hipertansiyon ve diyabet gibi hastalıklar mevcut.Sedef romatizması için Anti TNF (Biyolojik Ajan) kullanıyorum.Maalesef vücut tedaviye cevap vermiyor.Sedef yüzünden ayaklarım yara işe gidemiyorum 4 aydır.Rapor hakkım bittiği için ücretsiz izin almak zorunda kaldım.

Ben istanbul da yaşıyorum.İşyeri merkez Eskişehir de.E devlet üzerinden malüliyet başvurusu yaptım.Bana Şişli Etfale sevk yazısı gönderildi.Bana gelen sevk kağıdında Şişli Etfal merkez binası yazıyor ama MHRS üzerinden sadece Şişli Etfal Seyrantepe Ek Hizmet Binası olarak randevu açıldığını gördüm.

1- Ek hizmet binası olması farkedermi.182 yi aradım net bilgi alamadım.Hastahaneye ulaşmak mümkün değil.
2-Hastaheneyi değiştirme şansım olurmu ve tavsiye edebileceğiniz bir hastahane varmı.
3-Bu hastalıklarım yüzünden emekli olma şansım varmı.

Şimdiden teşekkür ederim.

velakin size söylenen hastaneye gitmek zorundasınız malesef Bende ordan aldim raporumu banada ara kara verildi çapa yada cerrah pasa diye 2 hastane verildi siz sanırım ilk sevkiniz oraya gideceksiniz seyrantepede orası mhrs den sağlık kurulunda randevu alacaksınız size tavsiyen aldınız randevunun en erkene alın ve sabah erken gidin yani 9 aldınız randevu ama sizin erken gidip birde ordan numara alıyorsunuz o numara önemli numarayla oceri giriliyor

benim ilk sevk evet çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Üst Alt