Merhaba değerli arkadaşlar. Daha önce %87 almış olduğum ile yaptığım malülen emeklilik başvurusu önce bölge sağlık sonrasında ise yüksek sağlık kurulu tarafından reddedildi. Başvurumun üzerinden 6 ay geçti ve reddedildiği anda sağlık durumumda değişiklikler oldu. Bu süreçte 2 ameliyat daha geçirdim ve tekrardan malülen emekliliğe başvurdum ve hastaneye sevkedildim ancak beni emekli edeceklerine olan inancım kalmadı. Şuan hastanedeki işlemlerim devam ediyor sağlık kurulu raporunu 1-2 hafta içerisinde alacağım ve aldığımda aynı anda vergi indiriminede başvurmayı düşünüyorum.
1) Malülen emeklilik başvurum sonuçlanmadan vergi indirimine başvurabilirmiyim ?
2) Eğer yeni çıkacak olan raporum %87'nin altında bir oranda olursa eski raporumla (%87'lik) başvurabilirmiyim ? (Artık raporlar sisteme işleniyor diye duymuştum. Eski raporumu kabul etmezlerse elimdeki %87'lik raporla şimdi mi başvurmalıyım)
Bilgi sahibi arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum
1) Malülen emeklilik başvurum sonuçlanmadan vergi indirimine başvurabilirmiyim ?
2) Eğer yeni çıkacak olan raporum %87'nin altında bir oranda olursa eski raporumla (%87'lik) başvurabilirmiyim ? (Artık raporlar sisteme işleniyor diye duymuştum. Eski raporumu kabul etmezlerse elimdeki %87'lik raporla şimdi mi başvurmalıyım)
Bilgi sahibi arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum