Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliliği iptal ettirip çalışmaya başlarsam maaşlar geri istenir mi?

cigdemgonca

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İyi günler diliyorum Ben 2016 yılında şizofreni rahatsızlıgimdan emekli oldum. O zamanlar çok kötü durumdaydım zamanla Allah'a şükür toparladım.Sagligima büyük oranda kavuştum tekrardan tam olarak olmasada kendimi idare edebiliyorum.Eskisi kadar kötü değilim.Benim sorum ben malulen emekliligi iptal ettirip tekrar çalışma hayatı na başlarsam Bana şimdiye kadar verilen maaşları geri isterler mi benden eğer böyle bir şey olursa duman olurum elimde avucumda yok odeyemem Net bilgiyi nerden ogrenebirim teşekkür ediyorum şimdiden vakit ayırıp yazacak olan arkadaşlara

SSK li bi işe gir SSK kaydı olunca sistem otomatik maaşınız kesilir

Geriye dönük maaşlar geri istenmez.
Hastalıkla geçen sürenin işsiz olarak devam edilen sürenin maaşları geri istenmez. Siz bildiri yaparak sgk ya haber verin yeterli. Sgk da kural malulen emekli olan çalışamaz. Çalışmak isterseniz sgk girişi yapılması ve bildirim yapılması yeterli. Sgk kontrol ister ve hastalığınızı anlattığınız anlaşılırsa zaten emeklilik iptal edilir..

deasn12

Sigortalı işe girmeden mi bildirdi yapılması gerekiyor yoksa işe başlandığı gün mü bildirdi yapılması gerekiyor

Tekrar atak geçirirsen ne olacak kardeşim..

Önce sigortaya gidip oraya bildirdikten sonramı iş bulup SSK girisimimi yaptırayım

Öncelikle şunu belirtiyorum arkadaşların da belirttiği gibi çalışmaya başladığınız anda SSK bunu sistemde görerek malulen emekli ayınızı keser.

Şunu tavsiye edebilirim iyi düşünün istişare yapın doktorunuzla tekrar görüşün Allah korusun hastalarımız tekrarlarsa hazır emekliliğinizde iptal edilmiş olacak hastalığınız tekrarladığında çalışırken, aynı oranda rapor alamazsanız bu sefer emekli de olamazsınız bunu iyice düşünüp taşının

İstanbul milletvekili engelli kendisi Serkan Bayram cep telefon numarası 0532 271 76 24

Sorunlarınızı taleplerinizi Sayın Serkan Bey iletiniz kendisi sizlere yardımcı olmak için orada

16.09.2009 yılında sigorta girişim var ve sigorta girisimden sonra engelli oldum şuan 15 yıl 1850 gün primi var böbrek nakliyat %86 ağır engelli raporum var malulen emeklilik için başvuru yaparsam kabul edilir mi kabul edilirse malulen maas ne kadar verirler

Sgk giderek maasinizi kestirip çalışma hayatına girebilirsiniz maaş geri isteme diye bir durum olamaz sonucta usule uygun hareket ediyorsunuz

Üst Alt