Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklili başvurum raporuma rağmen reddedilmiş! Ne yapabilirim?

Derin kanat

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 01/06e devlet üzerinden malulen emeklilik için başvurdum durum bildirir raporuyla.bir hafta sonra posta geldi hastaneye sevk yazısıyla gidip tüm işlemleri yapıp evrakı teslim ettim bugün yani 10/04 Kocatepe red yazıyor aciklma kısmında ne anlâma geliyor bilen varmı

Merhabalar bende SGK ya itirazda bulundum . SGK itiraz yz. yazı si var işlem devam ediyor diyor .. benim alerjik astım bronşit.tip 2 diyabet kalpte aritmi yüksek hipertansiyon le 4 le 5 te disk kayması var artı kemik erimesi mevcut malulen emeklilik başvurdum.3.bucuk ay bekledim gelen cevap hastalığımın yetersiz olduğunu yazmışlar şimdi itiraz sonucunu bekliyorum. ..adaletsiz ce Allah bendeki tüm hastalığı alsın onlara versin inşallah

Derin kanat

Bizde de kocatepe red yaziyor, gerekcesini ogrenebildiniz mi, karara itiraz ettiniz mi, hic mi engellilik orani vermemisler be bu durumda ne yapilabilir, lutfen tum sorulara detayli cevap yazabilir misiniz cok moralimiz bozuldu.

Üst Alt