Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olan kişiye banka promosyon veriyor mu?

@Bizar34 cvp için teşekkürler peki kontrollu emeklilikse yinede veriyormu. malulen emekli olunursa banka hesabını bizmi açtıracağız bilginiz varmı?

kontrollu de olsa banka bunu bılemez kı. sıze verılmıs yasal bır hak emeklılık bence sorun olmayacaktır. banka hesabını bılmıorum onu emeklı olan arkadaslar cevaplayabılır ama muhtemelen evet sız acarsınız

velhasıl08

Hesap açma işlemini SGK yapmıyor ki zaten.Herhangi bir bankada hesabınız varsa e devlet üzerinden şahıs ödemelerine taninlarsaniz maaşınız bağlandığında o tanımlı bankaya gidecektir.4 sene bu şekilde aldım.Promosyonda da malullük veya kontrol bankanın umrunda değil.Sizin ödemeniz gerçekleşip gerçekleşmediğini bakarlar.Benim garanti de promosyon vardı kontrol muayenesinde maaşım kesildi Ocak ayında.promosyonu Ekim ayinda iptal etmiştim.

erkandomur cvp için teşekkürler.peki ilk maaş tc ye yatıyor dediler o nasıl oluyor bilginiz varmı? birde maaşınız zaten kesilmiş promosyonda otamatik olarak iptal olmuyormu neden siz iptal ettirdiniz.maalesef başka bankada hesabım yok.

yokmu bilgisi olan ?

Merhaba biraz geç gördüm.ilk maaş değil de birikmiş şeklinde ödeme yapılıyor.O da hesabınıza değil de bankanın havuzuna yatırılıyor para.Kimlik numarası ile çekebilirsiniz.Promosyon otomatik kesilmedi.Maas görünüyor ama yok yani.Benim iptal ettirmem ileri de sıkıntı yaratabilirler diye çünkü yapılan sözleşmede yazıyor bankanın yükümlülüğü yoktur kişiye aittir diye

Üst Alt