Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maltepe Onkoloji Hastanesi

halitc

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
11.09.2014 de ışın tedavisi için saat 16.00da tedavi salonunda beklemeye başladım.hastanede inşaat olduğu için toz içinde kaldık.çok isyan edince ara verdiler.bugüne kadar 15.09.2014 telefonla ikaz etmeme rağmen hala EPİKRİZ RAPORU hala gelmedi.ayrıca engelliler için bir öncelik tanımadıklarını özellikle belirttiler.ÇOK KINIYORUM.

Radyoloji tedavisinide yada onkoloji tedavileri için kesinlikle Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesini tavsiye ederim...Gerek işleyiş düzeni olsun gerek hijyen bakımından her konuda oldukça başarılılar.. çalışanları desen oldukça halden anlayan güler yüzlü insanlar..ben radyolojide alan biri olarak tavsiyede bulunurum hiç özele gerek yok...Zaten özel gibi kartal....

merhaba mesut cura bey,sizin dediğiniz hastane herhalde istanbul onko hastanesi olacak..benim annem de orda tedavi görüyor,kemoterapileri bitti.biraz tadilat olayı var fakat..gayet temiz güzel bir hastane..gittiğimiz aman hemen tedaviye satinde başlıyorlar..annem gayet hoşnut kaldı..şimdi sıra radyoterapi alacak..ayrıca hastane personeli güleryüzlü sıcak kanlı..ayrıca istanbul onko hastanesinin doktoru da kartal eğitim araştırma hastanesinin doktorudur.

Öncelikle geçmiş olsun.Işın tedavisini ne için alıyorsunuz ,tedaviyi hastanede yatarakmı yoksa gunubirlik gelme gitme şeklindemi.

Merhabalar, geçmiş olsun..
Benden de Ekipriz raporu istenildi ve hastaneden istemedim ben.
Dosya numaramı Yeni doktoruma verdim o sitemden görebiliyor zaten.
Farklı bir şey istemediler.
Dosya numaranı biliyor musun ?
Yada Ekipriz raporunu neden istiyorsun ?
Eğer çok acilse kendin de hastalığın hakkında bir özgeçmiş gibi yazabilirsin.
Bana öyle demişlerdi. Hacattepe Arşiv müdürlüğünü aradık ve dosya numaramı verdi Levent Beyin sistemden görebileceğini söyledi.
Benim de geçmişimi yazmama gerek kalmadı.

taflan bey.

faruk34;
ışın tedavisi için radyolog ile bu hafta içi randevumuz var..onkoloji doktoru taflan bey in dediğine göre araya bayram gireceğinden,bayram sonrası 30-35 gün kadar olur dedi..meme ameliyatı olmuştu.6 kemoterapi uygulandı..sanırım ayaktan alacak.ayrıca 5 yıllık ilaç verildi.hormon tedavisi galiba.

Üst Alt