Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Makina teknikeriyim. Sağlık bakanlığı önlisans başvurusu yapamaz mıyım?

emr-osm

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben antalyada oturuyorum makina teknikeriyim şimdi antalyaya baktım ön lisans 3 kişi alıyo 1 memur 2 sağlıkçı ben şimdi makina teknikeri olarak baş vuramıcammı.
vuramıcaksam o 1 kişilik yeremi baş vurucam
.böyle saçmalık olurmu siz bundan ne anlarsınız bence süper torpil dönecek boştan yere müracat etmeyin her şey hazırlanmıştır bile

normal memur olarak da başvurabilirsin önlisans olduğun için..

siirperisi ben sadece makina teknikerliğine baş vurmak istiyorum ne yapmam gerekir

teknikerlerde memur bende hastanede mühendisim tekniker arkaDAşlar var

makine teknikerliği alımı bazı illerle sınırlı birer ikşeşer kişiden oluşuyor..Bulunduğun ilin sağlık müdürlüğüne sağlık raporu+diploma( orada fotokopilerini çekiyolar siz asıllarıyla gidin) +2 adet fotoğrafla gidip oradaki ilgili memura tekniker olmak için başvuracağım derseniz o size yardımcı olacaktır..Memurun Kendi elinde alımların listesi var oradan gösterir size bana öyle yaptılar çünkü zaten kapısında da ilanlar asılı..KOLAY GELSİN..

ön lisans baş vuruları

arkadaşalr bir türlü soruma cevap alamadım BEN ANTALYADA İKAMET EDİYORUM MAKİNA MEZUNUYUM MYO.MAKİNA TEKNİKERLİĞİ İÇİN MÜRACAT EDİCEM SORUM
1)MÜRACATIMI ANTALYADAMI YAPACAĞIM
2)MAKİNA TEKNİKERİ OLARAK KOCAELİ VE İSTANBUL ALIYO ORDAMI MÜRACAT EDİCEM
3)müracatımı posta yoluylamı yapıcam elektronik ortamdamı
cevaplarsanız sevinirim

arkadasım sen orman baknalıgınamı başvurcan orman bakanlıysa ben bölge müdürlüğü diye konya ya gönderdim kabul etmediler nere alıyorsa oraya başvurcakmısın

başvurular dün sondu umarım başvurunu yapabilmişsindir.

Orman müdürlüğü tekniker almıyorki bilgisayar işletmeni alıyor..emr-osm siz bulunduğunuz il sağlık müd. Başvuru yapacaksınız neresi alıyorsa orada iş başı olacak bunu önceki msjda da yazdım zaten yönlendiriyorlar ben böyle biliyorum aksi olsa banada burada başvuramazsınız derlerdi..

Üst Alt