Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mahkeme kararı ile sürekli vergi indirimi var. Kontrol muayenesine çağırırlar mı?

yomaz

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Ben 2018 yılında 3 derece vergi indirimden Emekli oldum yalnız ben mahkeme yolu ile sürekli vergi indirimiden faydalandım beni sonradan kontrol muyane çağrılar mı bilginiz var mı

Büyük konuşmamak lazım ama çağırmazlar sonucta mahkeme kararı var...

Çağrılmaların temel sebebi

hastane soruşturma kapsamına girmesi
düşük oranlı alınan rapor
Hastalık veya ruhsal bir sorununuz varsa

Bu tip durumlarda çağrılıyorduk ama son zamanlarda bu işin suyu çıkmış durumda sgk önüne gelenin maaşını kesmeye başladı bu durum engelliler biz olarak dikkate almıyoruz dernekler hele hiçbir iş yapmıyor hepsi siyasi güdüm ve alacakları ödenekelrin peşinde(bir kaçı hariç) hala günlük yaşıyor insanlar umursamıyor taki maaş gidene kadar...

Bu konuda bir şeyler yapılmalı önümüzdeki seçimde şuan ki iktidar yine başa gelirse Türkiyede engelli kalmayacak zira 11 milyon engelli raporunu sayısını 6-7 milyona düşürme hedefleri var 2019 daki resmi gazetedeki yönetmelikleri okuyun herşeyin oranı düştü sakat adam sapa sağlam oluveriyor ülkede...

Mahkeme kararı olmayan ama sürekli raporu olup emekli olanlar ne oluyor peki? Yani diyelim kontrol raporu için çağırıldık ve hemen maaşımız donduruldu, bu durumda ben gidip kontrol olmak zorunda mıyım yoksa mahkemeye mi gitmeliyim?

Kontrolde düşük çıktı ise itiraz için başvuru yapıp başka bir hastahaneye yönlendirme yapıyorlar oradan çıkan sonuc sgk ya gidiyor benim durumum mahkemede şu an en son adli tıpa gittim oradan gelecek sonucu bekliyorum

vergi indirimi ile emekliğimi iptal edip eyt emekli olmak istiyorum

arkadaşlar ben 2018 yılında sürekli vergi indirimi ile emekli oldum şimdi bunu iptal edipte eyt emekli olabilirmiyim çünkü korkuyorum emekliğimi iptal olur diye bir çok arkadaşın yaşadığı gibi sizce hangisi mantıklı eyt mi şu anki emekliğimi mi

Üst Alt