öncelikle bana yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim benim sorunum şudur: kusura bakmayın yanlış bir şey yazarsam... ben 5 yıl önce trafik kazası geçirdim, annem de 14 yıldır felç ,belden altı tutmuyor. bizim eski evimiz vardı, belediye başkanı bundan 3 yıl önce okul lojmanına geçin dedi. biz de geçtik ve bu esnada eşim beni boşadı. ennemle bana 70 yaşındaki babam bakıyor.
mahalleli bizim burda bedava oturduğumuzu çekemediği için imza toplamışlar, belediye başkanına vermişler ve başkan da bizi 15 gün içersinde boşaltın dedi. mecbur koştu.
yerel medyayı aradım ve yerel medyeyı da satın almış başkan. sen beni hiç bir yerde yayınlayamazsın dedi, bağırdı çağırdı bana, ağa da benim paşa da benim diye.
Ne yapacağımı şaşırdım. ben ne yapacam? gidecek yerimiz yok. bana yardımcı olur msunuz?
herkese tşk ederim
mahalleli bizim burda bedava oturduğumuzu çekemediği için imza toplamışlar, belediye başkanına vermişler ve başkan da bizi 15 gün içersinde boşaltın dedi. mecbur koştu.
yerel medyayı aradım ve yerel medyeyı da satın almış başkan. sen beni hiç bir yerde yayınlayamazsın dedi, bağırdı çağırdı bana, ağa da benim paşa da benim diye.
Ne yapacağımı şaşırdım. ben ne yapacam? gidecek yerimiz yok. bana yardımcı olur msunuz?
herkese tşk ederim