Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce talep oluşturup randevu aldım. randevu saatimde orada bulundum. Fakat sekreter vs kim olduğunu sormadığım ve bilmediğim kişi doktorun ameliyatı var biz aradık gelmeyin diye sabah gelin diye vs birşeyler söyledi. bende aranmadığımı söyledim. telefon numaran şumu dedi şu dedim. yani söylediği numara benim kayıtlı cep numaram mhrsden vs hep mesaj geliyor. randevu talebi mesajım vs de oraya geliyor. yapacak birşey yok dedi. istiyorsan git baş hekimle görüş dedi. tamam dedim.
başhekimliğe gittim. başhekim yok tabi yerinde, başhekim yardımcısı ile de görüştürmediler onlar çok önemli kişiler ya.
sekreter ilgilendi biraz. sistemde telefonunuz farklı gözüküyor dedi. orayı aramışlardır size ulaşamamışlardır falan filan. bende o numarayı tanımıyorum dedim. biz bilmeyiz dedi. peki dedim işte sonraki hafta yardımcı olalım falan dedi tamam dedim çıktım ordan. eve geldim bilgisayardan mhrs.gov.tr girdim iletişim bilgileri kısmına baktım. birincil numaram mevcut mesaj gelen numaram. yakını kısmında yabancı numara var. yani birinciyi arayacaksın öncelikle. cep telefonum da aranmamış.
ben şimdi memuru şikayet edeceğim. nereye edebilirim sonuç çıkar mı ?
başhekimliğe gittim. başhekim yok tabi yerinde, başhekim yardımcısı ile de görüştürmediler onlar çok önemli kişiler ya.
sekreter ilgilendi biraz. sistemde telefonunuz farklı gözüküyor dedi. orayı aramışlardır size ulaşamamışlardır falan filan. bende o numarayı tanımıyorum dedim. biz bilmeyiz dedi. peki dedim işte sonraki hafta yardımcı olalım falan dedi tamam dedim çıktım ordan. eve geldim bilgisayardan mhrs.gov.tr girdim iletişim bilgileri kısmına baktım. birincil numaram mevcut mesaj gelen numaram. yakını kısmında yabancı numara var. yani birinciyi arayacaksın öncelikle. cep telefonum da aranmamış.
ben şimdi memuru şikayet edeceğim. nereye edebilirim sonuç çıkar mı ?