Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lise mezunu engelliler açıköğretime sınavsız girebiliyor mu? [Soru]
Bildiğim kadarıyla giriyor ancak: şunu öğrendim ki kıt bilgi olunca sizi fazla heveslendirmeyeyim dedim...
Bir işyerinde çalışıyor olmak şartı var ve kontenjan da sınırlı: yani belli branşlarda eğitim alabiliyorsun. İStediğin branş olmuyor yani.
bence biraz ayrıcalık vardır diye tahmin ediyorum mutlaka sınavsız giriş yoktur ama ek puanlarımız daha yüksektir ve kontenjanlarda daha avantajlıyızdır diye düşünüyorum ve inş. öledir... eğer değilse tek avantajımız engelli sınıflarda girmekse sınava, çok büyük ayrıcalık tanımışlar sağolsunlar..........
Bence giriş yönünden bir ayrıcalığa gerek yok...
Neredeyse 160 puan barajını geçen herkes istediği bölüme girebiliyor...
Eee o kadarı da olsun artık...
Bence harçlar konusunda bir güzellik yapılmalı, yıllık 400 YTL. kadardı geçen sene...
gülcan "biri girebiliyor, biri giremiyor" derken neyi kasdediyorsun?
çaban eger soru sormak ve gerçekten bilgilenmekse bunun yolu açık bir sorudur. sonra soruna cevap beklersin. herkes burda elinden geldiğince bildiğini paylaşıyor. bunlara kulaktan dolma bilgiler diyerek aşağılama hakkın yok.
eger herkes kulaktan dolma bilgilerle geçiştiriyorsa o zaman da sen araştırırsın ve buradaki insanlara yardımcı olursun.
bu şekilde seninle aynı sorunu yaşayan insanlara yardımcı olursun.
ama önce sorun neyse apaçık yazmalısın.
derdin eger bir soruna çözüm getirmekse sana ve bize gereken en önemli şey önce sabırdır!