Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lisans mezunları sadece lisans için açılan kadrolara mı başvurabilir?

RİCH

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
ben şimdi lisans mezunu olarak bütün sağlık bakanlığının açtiği sınavda hem lise hem önlisans hemde de lisans düzeyinden başvurabilirmiyim......

en az ibaresi geçenlere başvurabilirsin yani en az lise mezunu gb oda fazla yok zaten

bence de aynı kurumda üç ayrı sınava nasıl başvuru yapabiliriz ki saçma olur.

siz lisans mezunu olarak sadece başvuruda belirtilen lisans mezunu olan kontenjanlara başvurabilirsiniz

evt ee sınavları aynı gün yaptılar hadi ben hangisine gireceğim ozaman

Lisans mezunuzu iseniz hem lisans mezunu olanlarınkine hemde önlisans olanlarınkine girilmez. Tek bir kurumdaan tek bir sınav yapılır.Açık ve net

lisans ve en az önlisans yazan yüksekokul kadrolarına da müracaat edersiniz. Ancak yalnızca bir kadroya müracaat edebilirsiniz. ikisini aynı anda seçemezsiniz. takdir size kalmış yüksek okul yada lisans kadrosu hangisi size uygunsa seçin birisini. sınavlar aynı anda olur.başvurunuzun geçersiz olmaması için mutlaka ilgili kurumla irtibata geçin. onlarda bu dediklerimi söyleyecektir.

lisans mezunu olarak ortaöğretım duzeyınde başvuru yaprsak bır sorun çıkarmı lisans düzeyınde tek kadro bıle yok bağlı olduğumuz ılde .. ama kımsenın hakınıda yemek ıstemyorum neyse ya diğer kurumlarında eli kulağındadır malıye yada emnıyete gırerız artık hayırlısı ıle:))

Üst Alt