Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

lanet olası şizofreni

emperor007

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]hiçbir şekilde ehliyet veremeyiz dediler şizofreni raporuna bizim tanrılarımız [/FONT]
[FONT=sans-serif]üstüne üstelik şimdiye kadar kazandığım hakları da iptal etmeye çalıştı yönetmelik çıkartan devletimiz [/FONT]
[FONT=sans-serif]ben böyle milletimin ve böyle bir gelecek kuran devletimi allaha da havale etmem zeuslar posedionlar filan kutsasın sizi ne deyim [/FONT]
[FONT=sans-serif]manyak oldum ya benmi şizofrenim yoksa bana şizofreni diyenler mi [/FONT]
[FONT=sans-serif]bildiğim birşey var bu ülke bir yüzyıl daha yaşamaz en azından mazlumların ahı bu kadar göğü inletirken [/FONT]
[FONT=sans-serif]kahrolsun bu ülkeyi bu hale getirenler ve getirmesine sebep olanlar [/FONT]:mad:

Üst Alt