Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kuzenim beni şoför olarak atayabilir mi?

amidli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kuzenimin cocuğu yuzde 90 raporu var araba alıp beni şoför olarak atamak istiyor.yasal olarak bu mümkün mü?ben bu arabayı kullanırsam sorun çıkarmı? cocuk 11 yaşında konuşabiliyor.onradan başımız ağrımasın.

Kuzeninizin çocuğu 3. derece akraba niteliğinde sayılıyorsa arabayı kullanabilirsiniz. Soru sorarken yanlış sormuşsunuz. Ama ben anladım

sayılıyor muki tam bilmiyorum.

vasi olayı varya.... vasi babysa ben 3. derecede oluyorum ama cocuk üzerinden düşünğrsek 4. oluyrum herhalde..

hayır, çocuğun amcası kullanabilir, ama amcasının çocuğu kullanamaz.

geçenlerde trafik tescilden sordurdum 4. derecede vekalet alrak şoför olabiliyomuş.siz bu konuda ne diyorsunuz.

çocuğun kuzeni de değil şef... konuyu açan %90 raporlu çocuğun babasının (ya da annesinin) kuzeni...

Kafamı karıştırma Avni abi! :) Kim kullanmak istiyorsa, kendini raporu olan kişiye göre konumlandırsın (ör: çocuğun dıdısının dıdısının dıdısı), biz de yanıt verelim...

Üst Alt