Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurumlar arası geçiş hangi prosedürle oluyor?

TLY0013

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Herkese Merhaba,

Kamu kurumlarında çalışan engelli personellerin, başka kurumlara geçişiyle ilgili mevzuat açısından bir düzenleme var mı ? Normal memurlar gibi mi tüm işlemleri ilerliyor. Birde mezuniyetine göre kurum değişikliği yapabiliyor muyuz.

Kurum değiştiren arkadaşlarımız var mı ? Nasıl bir yol izlediklerini ve deneyimlerini paylaşabilirler mi ?

Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kurumdan ve gideceği kuruma göre değişiyor yönetmelik mesela ben sağlık başkanlığına geçmeyi düşünüyorum başvurdum yönetmelik çok açık bana izin veriyor 17 maddenin ı bendi engelliye sınır konmaz kura beklemez diyor ama bu platformda herkes imkansız gibi cümleler kuruyor ben yapan 3 kişi tanıyorum herkes bişey der sen yasaya bak reddedilse bile idari mahkeme 6 ay sürer durumun netse kulak asma
TLY0013

Üst Alt