Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurşun omuriliğe denk gelmiş...[O An]

gazibekirbasketci

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
slm benim olay 1984-4 askerdim tunceli'de komando olarak askerlik yapıyordum operasyona çıkdık gezerken pusuya düştük sonra ben yaralandım kurşun omurilge denk gelmiş şuan t9 paraplejiyim

çok geçmiş olsun ahhhhhhhh :!: o terör çok canlar yaktı,yakmayada devam ediyor.ALLAH SABIRLAR VERSİN SİZE..

gecmis olsun bekir gazi..simdi terorun basina yerinde saglik heyeti konturolunde ya...ne gunlere kaldik.senin sagligini,ne alemdesin nasilsin diyen varmi..?

çok geçmis olsun...bu ülke çok sehit verdi çok gazi verdi. allah sana ve ailene sabir versin.o kursunu atan eller kurusun insallah.

DİYARBAKIR Lice' de şehit olan J.Komd.Astsb.Kd.Çvş. Kadir AYDIN' a
ithafenyazılmıştır.Ruhun şad olsun ....

EY KOCA DÜNYA BEN DE ÖLDÜM

Ey koca dünya ben de öldüm, Belli ki hiçbirinizin haberi yok,
Hem de DİNK' ten sadece bir gün önce,
Ama sadece ne duydun, ne gördün, ne de umursadın.
Ölümümden hemen sonra kameralar gelmedi oraya,
Halk da toplanmadı ellerinde karanfil ve mumlarla,
Hiçbir devlet büyüğü ve Amerika da kınamadı ölümümü,
Ve yazmadılar adımı mezar taşımdan başka, hiçbir yere .
Halbuki benim adım öz ve öz Türkçe idi, "Kadir AYDIN"
Okunması, söylenmesi ve yazılması onunkinden daha kolaydı,
Ama anmadı beni babamdan gayrı kimse, onu andıkları gibi,
Ve yazılmadı başka hiçbir yere adım, anamım yüreğinden başka .
Ben gencecik fidandım, daha hiç tomurcuk vermemiş,
Ve soldurdular beni Lice' de, hayatımın baharında,
Beni de vurdular, ben de öldüm, bilmem duydunuz mu?
Ama bulamadılar beni vuranları 32 saatte, belki de hiç aramadılar .
Ben kendi vatanımda, vatanımı vatansızlardan korumak için öldüm,
Ben Türk'tüm, adım Türkçe, ama öğrenemedi adımı hiç kimse,
Bir kez bile manşet de olamadım ya o gül yüzümle gazetelerde,
İşte EY KOCA DÜNYA BEN ASIL O GÜN ÖLDÜM

O anınızda, aklıma bu şiir geldi paylaşmak istedim. Merak etmeyin "Türkiye Sizinle Gerçekten Gurur Duyuyor"

Ateş düştüğü yeri yakar, yinede bu vatana nice canlar fada olsun.
Dileğim bundan sönrakı yaşantınız güzellikler içinde olsun.

Seni anlıyorum

Çok geçmiş olsun arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende bir şehit yakınıyom 1990 senesinde dayımı o lanet olası terör belasına kurban verdik. :(

arkadaşlar herkese ilgisinden dolayı çok teşegkürederim... muratcıgım sanada geçmiş olsun bende senin olayını duydum vatan sagolsun...

Çok Geçmiş Olsun Her İkinize de...

Siz ve sizin gibi vatan evlatları olduğu sürece bu bu vatanı asla ve asla parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir.Sizler ülkemizin göz bebeklerisiniz.Sizler şanlı ordumuzun en güzide neferlerisiniz.

Saygılarımla.

Geçen yıl Çanakkale şehitliğini gezmiştim. Adeta her zerresi kanla sulanmış o toprağa her ayak basışında insanın içine hüzün ve bir o kadar gariplik çöküyor, inanın toprağa çekinerek ayak basıyor insan.

Şehitliği gezerken bir an düşündüm de uğruna bu kadar şehit ve gazi verdiğimiz ve ne yazık ki halende vermeye devam ettiğimiz bu güzel yurdumuzun acaba kıymetini yeteri kadar bilebiliyor muyuz, şehitlerimizi hatırlayabiliyor muyuz ve gazilerimize gereken ilgiyi gösterebiliyor muyuz?

İnşallah bir gün farkına varıp, kıymetlerini biliriz.

Şehidi bulunan bir ailenin ferdi olarak, tarih boyunca ve günümüze kadar bu vatan uğruna canını veren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet ve gazilerimize acil şifalar diliyorum.

slm

Nede olsa kışın sonu bahardır,buda gelir buda geçer demiş ozan.geçmiş olsun arkadaşım.

Şehit ve gazilerimizin adları kalplerimize kazınmaktadır.
O adları başka yerlere yazmaya kıyamayız zaten.

Minnet ve şükranlarımı sunarım.

Sizler bizim gurur kaynağımızsınız
Küçüklüğümden beri birazda asker kızı olmanın verdiği duygudur herhalde bu askerlere gururla bakarım heryerde her zaman başımın üstünde tutarım onları
şehiterimiz gazilerimiz her zaman benim kardeşimdir ve her şehit gazi haberi duyduğumda en az ailesi kadar canım yanar :cry:
Belkide o yüzdendir ki şu an gazi bir erkek arkadaşım var ve onunla her zaman gurur duyuyorum ve duyacağım herzaman o benim başımın tacıdır... :p
Tabiki bütün şehit ve gazi kardeşlerim gibi...
Hepinize minnettarım Allah herzaman yanınızda olsun dualarım herdaim sizlerle canlarım... :eek:

geçmiş olsun arkadaşım..

şehitlik ve gazilik yüksek bir mertebe elbette fakat ilgi alaka kesilince insanın ağrına giden bir durum söz konusu ALLAH sabır versin hepimize..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZLER OLMASAYDINIZ BİZ YATAKLARIMIZDA RAHAT UYUYAMAZDIK

gecmiş olsun kardeşş

gecmiş olsun kardeşşş.bende şırnakta yaptım askerlimi.73/4 devre.1993 te.ben sg saglim geldim tezkereye.ama bu kursun benide yaktı.ama istanbulda.benimde omurilime denk geldi.ama tam degil.suan iki bastonla yürüyorummmm.benim tembellimden birazdaaa.coktan yürümüş olcaktım.kursun deyince.o cektigim agrılar geldi aklımadaaaaa.ayyyy.sen vatan icin vurulmusun.ben ise.kim vurduyaaaa.tekrar geçmiş olsun askerrr arkadaşımmm.Allah şifa versin.TÜM ŞEHİDLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN.

Geçmiş olsun kardeşim, acil şifalar diliyorum, Rabbim sabır versin.

Geçmiş olsun bekir kardeş bende seniin gibi GÜNEYDOGU GAZİSİYİM. bazen kelimeler tıkanır. Çok şey anlatmak istersin ama hiçbirşey anlatamazsın.

Bende sol dizaltı protezi kullanmaktayım.

VATAN SAGOLSUN.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

!!!!!!!BU VATANIN KIYMETİNİ BİLENLERE BİR AYAK DEĞİL BİN CAN FEDA OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!

Üst Alt