Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kumar oynama alışkanlığımdan nasıl vazgeçerim?

[NirvaNa]

Üye
Konular
83
Reaksiyonlar
92
Bazı psikiyatrik hastalıklar ile mucadele ediyorum bipolar hastasıyım 2021 yılında çalıştığım bir şirkette arkadaşımın kurbanı oldum diyebilirim kumarla tanışmam burada başladı Sancaktepe badem tedavi olmak için başvurdum tedavimi yarıda bıraktım bir çok kez bırakma çabam olumsuzlukla sonuçlandı sürekli borçlanıyorum bana patolojik kumar oynama tanısı kondu.sizce bu durumdan kurtulmak için neler yapmalıyım iş gerçekten bağımlık boyutuna ulaştı.gündelim yaşamımda sürekli kumar oynama isteği oluyor aynı eroyin gibi vücut oynamak için direnç gösteriyor yorumlarınızı bekliyorum

bende bi ara milli piyango bileti çok alıyordum haram olduğunu anlayınca almadım bir daha

eğer evli isen çoluk çocuğunun rızkını oralarda harcama

Yeşilay danışmanlık merkezi kumar bağımlılığına tüm bagimliliklara ücretsiz profesyonel destek sunuyor.

115 i ucretsiz ara tek başına kurtulamazsın kumardan.

patolojik kumar oynama tanısı nedir yahu ilk defa duydum ... ??

Arkadaşlar bipolar hastasıyım ve kumar problemi var depresif dönemde riskli kumar oynama davranışların var ne önerirsiniz

Psikoterapi.
Bu davranışın altında yatan sebepleri bulup ortadan kaldırmaya ya da olumlu şekilde yönetmeye başlamak gerek.

Anladığım kadarıyla beynin ödül mekanizması devreye girdiği için bağımlılık geliştirmişsin. Alışveriş bağımlılığı, cinsel bağımlılıklar vs. aynı mantıkla oluşuyor. Süreci ve ödül mekanizmasını yönetmeyi bileceksin.

@[NirvaNa],
İnternetten oynuyorsanız dolandırıcı olduğunu sizde az çok biliyorsunuz sistemde masa hep kazanıyor bunu iyice düşünmeni öneririm. Hele ki slot ise hiç düşünme kaç ordan.

Ben de bipolarım ve kumar problemim var. Son 3 aydır bitirdim gibi. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Oyalanacak başka bir şey bulmalısın. Ben kitap okumaya başladım, dizi film veya başka bir hobi. İlaçlarından fayda görmüyor olabilirsin.

Büyük ihtimal sanal kumar oynadınız. Bunların en babası iddia ve bu illet yüzünden komşumun oğlu intihar etti. 4 milyon ile 10 milyon sanal kumar borcu olanlar var. Zararı çıkarayım derken daha dibe giriyorlar sonra acı son ve kimse kumardan para kazanamaz. Bugün 100k kazanırsın ay sonu 500k verirsin.

Kumar illetinden kurtulmak için önce beyinde bitireceksin. Telefondan iddia üyeliğini iptal edip uygulamayı sileceksin. Şans oyunları milli piyango, kazı kazan dahil almayacaksın. Kendine başka bir uğraş bul ve kumara ayırdığın para ile altın ya da gümüş al. Film ya da dizi izle veya kitap oku tercih senin ve kumar bir hastalıktır arkadaşlar aile ve akraba kumara yakınsa bu size bile geçer yani genlerden gelıyor. Mesela dayılariniz at yarışı ya da kumar oynamış kişiler ise sizin yatkınlığınız daha fazla olur sadece beynin tetiklenmesi bile kumara başlatır.

Üst Alt