Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kullandığımız psikiyatri ilaçlarından doktorlar hangi hastalığı yaşadığımızı anlar mı

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
636
Reaksiyonlar
369
Kullandığımız psikiyatri ilaçlarından
PSIKIYATRI DOKTORLARI
hangi hastalığı yaşadığımızı anlayabilirler mi.

veya tahmin edebilirler mi?

ABIZOL
AKİNETON
İNVEGA
SELECTRA
SEROQUEL

Psikiyatrik ilaclar genelde birden fazla rahatsizligin tedavisi icin kullanilirlar. Bu yuzden tam hastaliginiz sudur diyebilirler mi bilmiyorum ama tahmin yurutebilirler. Ornegin sizin ilaclariniz bipolar bozukluk icin veriliyor ama psikotik depresyon icin de kullaniliyor. Seroquel madde bagimliliginda da kullaniliyor. Bunun gibi tahminde bulunabilirler.

bu ilaçlar mide bulantısı ve kusma yapar mı

Bu ilaçların iki tanesini ben kullanıyorum panik bozukluk için verdiler raporumda travmaya bağlı steres diye geçiyor yukardaki arkadaşın dediği gibi bir kaç hastalıkta kullanılıyor

Kullanimin ilk gunlerinde mide bulantisi yapabilir. Ama kusma duymadim.

ZYZAPİN kullanan varmı nasıl geliyor bende çok uyku yapıyor

[FONT=sans-serif]SELECTRA [/FONT]
[FONT=sans-serif]SEROQUEL bu iki ilaç aynı etken maddeye sahiptir genelde şizoforeni ve alt tipleri için verirler ama bi etkisede uyku yapsın diye verirler bu ilaç lardan 25 mg alıp mışıl mışıl uyuyanda da var 800 mg alıp uyuamamayanda var benim, gibi en büyük yan etkisi acaip tatlı yeme isteği getir mesidir acaip kilo aldırır ha birde zate expertizinde yazar kalp üzerine etkisi vardır bende artı vurum olduğu için kullanmıyorum zate beni uyutmuyorda [/FONT][FONT=sans-serif]ZYZAPİN ninde etken maddesi olanzapindir aynı hastalıklar için kullanılır yan etkiler bünyeden bünyeye fark edilebilir ben seraqueli üreten firmaya mail attım drlar bana uyku için yazıyorlar dedim birde yan etki bildirdim aşırı kilo yapıyor dedim, firmanın yetkilisi seraquelin uykuda endikasynunun olmadığını ama drlarımız yazıyor diye geri mail yazdı[/FONT]

Üst Alt