tomografi sonucum böyle. Sol mastoid kemik defekti vardır.Bilateral mastoid hücrelerde havalanma kaybı izlenmektedir.Bilateral dış kulak yolu açık görünümündedir. Orta kulak havalanmaları normaldır. Her iki internal akustik kanal normal genişliktedir.
FAKAT BEN SOL KULAĞIMDA 4 YIL ÖNCE İZMİRDE 2 YIL ÖNCEDE ANKARADA AMELİYAT OLDUM.DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI.KULAKLARIM AKMAYA DEVAM EDİYOR.GÖZLÜK TİPİ İŞİTME CİHAZİ KULLANIYORUM.BAZEN O KADAR AKIYORKİ KULAK İÇİ YARA OLUYOR
.ÖZELLİKLE AMELİYAT OLDUĞUM KULAK ÇOK AKIYOR, HİÇ SU KAÇIRMAMA RAĞMEN.
İŞİTME TESTİ:Sol hava:77db sağ hava:85db.sol kemik:42db sağ kemik :42 db.yapılan odyolojik incelemede bilateral ileri derecede mixt tipi işitme kaybı elde etmiştir
ben kulak akıntıdan nasıl kurtulabilirim.
saygılar
FAKAT BEN SOL KULAĞIMDA 4 YIL ÖNCE İZMİRDE 2 YIL ÖNCEDE ANKARADA AMELİYAT OLDUM.DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMADI.KULAKLARIM AKMAYA DEVAM EDİYOR.GÖZLÜK TİPİ İŞİTME CİHAZİ KULLANIYORUM.BAZEN O KADAR AKIYORKİ KULAK İÇİ YARA OLUYOR
.ÖZELLİKLE AMELİYAT OLDUĞUM KULAK ÇOK AKIYOR, HİÇ SU KAÇIRMAMA RAĞMEN.
İŞİTME TESTİ:Sol hava:77db sağ hava:85db.sol kemik:42db sağ kemik :42 db.yapılan odyolojik incelemede bilateral ileri derecede mixt tipi işitme kaybı elde etmiştir
ben kulak akıntıdan nasıl kurtulabilirim.
saygılar