Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartımdan büyük paralar çekildi, dolandırıldım!? [Hukuk]

meddata

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Mrb sayın yetkiler bilir kişiler benim kredi kartlarımdan 60 bin tl para çekildi ve dolandırıldım.60 bin tl ödeme gibi bir durumum söz konusu değil.bana bir şey olursa ölüm gibi bu borç benim eşime ve 5 yaşında ve 1,5 yaşındaki çocuklarıma nasıl yansır.onların o borçtan kurtulma ihtimalleri varmıdır.

Nasıl bi limiti var hocam

gıt ıtırazını dıkcenı ver bankana. sen cekmedıysen ortaya cıkar
sen cekersın ama olursen korkma, olan olene olur:eek: reddı mıras yapar kurtulur arkandan kalanlar bıde emeklı paran varsa reddı mıras yapıca onuda alır afıyetle yerler korkma onlar ıcın bası agrıycak sensın olmedıkce

Peki reddi miras yapınca sgk dan maaş alabileceklermi. şu an benim 1900 gün primim emekli falanda olmadım.kartları ben çekmedim ama çeken adama ben verdim.

Ben ne yapcağım nasıl kurtulacağım

kendi elinle vermişin kartını .hiç bir şekilde o parayı alaman ..reddi miras yapsa da giden gitmiş ve az bir meblag degil... çok şeylere gebe kalabilirsin...geçmiş olsun

git karakola o kişiyi şu şekilde şikayet et kredi kartım çalınto diye sonra ordan alacagın belge ile bankaya git harcamaların size ait olmadığını söyle birde ne limit varmış hocam sende 60 bn limiti olanın heralse aylık 500 bn geliri vardır:) koymaz size

sanırım kredi kartı limiti değil de ihtiyaç yada tüketici kredisi çekmiş gibi geliyor. fakat sen bunu bile bile verip gözyumarsan sonucuna katlanırsın. kime neye neden veriyorsun ki kartını?

Savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın örneğin bir giyim mağazasından 60 binliranız çekilmiş yarısını çekilen şirketten tahsil ebeliyorsunuz ve kalanını ise harcamayı yapan şahıstan tabi bulunabilirse tahsil ediyorsunuz.

60 bin tl lik limiti olan bir kredi kartını bankalar imkanı yok vermezler.Kesin ihtiyaç, taşıt vs.. kredi çekmiştir onuda gidip elemana vermiştir. Şu olayı bi netleştir kardeşim tam olarak anlatırsan yardımcı oluruz.

var bunda bı ıs:eek: adama 60bın lıralık kredı kartı lımıtı ancak sırket fabrıka sahıbı olursa bıle verebılırmı banka
kredı cekmıssede oda olmaz, kendı cekebılır 60bını. acep kendı cektı kredıyı odeyemeyıncede dunya degıstırmeyımı dusunuyo nedır arkadas

60 bin lira için ölümden bahsediyon arkadaş ödeyemiyosan çıkıp ödeyemiyorum diyeceksin üzerine mal yoksa sorun yok varsada çocuklarını düşünüyodun sana fırsat ölmeden onlara devret

hepinize tşk ederim 6 adet kredi kartımın limiti 60 bin tl adam tanıdığım adam bugüne kadar 20 bin 30 tl verdim bana taksitlendirdi.
.getirdi. ama bu sefer ortalıktan 5 trilyon dolandırmış.benim bu parayı ödemem söz konusu değil çünkü bu para bu ay 60 öbür ay 70 öbür 80 90 100 gidecek banka faiz bindiricek.benim sorum şu ben kendim öldüm bu borçlar ne olcak diyelkimmi reddi miras yapıldı.benim sgk maşımdan faydanalabilceklermi

arkadasım kendini öldürmeyi falan mı düşünüyosun ? sence çaremi bu ? Ölmek kurtuluş olacak mı ?

meddata;

daha yazmayı bile bilmiyorsun. dediklerinden hiçbirşey anlaşılmıyor. yazıp kaçıyorsun. sen daha doğru düzgün yazamazsan seni daha çok dolandırırlar. geçmiş olsun.

arkadaş durmadan ölümden bahsediyor, arkandakiler içinmi endişeleniyorsun?

gene bardak dolmadı
60bın lıraya 6 kredı kartı ederkı bır tanesı ayda 10bın lıra bu lımıtı benım dıyene kolay vermez banka ha

alijchan;

Adamın psikolojisi yerlerde sen de daha doğru düzgün yazamıyorsun diyorsun. :)
İzlediğim Türk filmlerine göre konuyu acan arkadaş gerçekleri tam yazamıyor.
Kendini boşa öldürme. Bütün bankalardaki adreslerini dğeiştir, oturdugun yerden de kaç..
Gerçi artık kimlik takiple her yerde bulunursun, hele varlık yönetim şirketleri adamı dağda olsa bulur. Ödeyemezsen hapsini yat çık.
Üstünde gayrimenkul bulundurma.. Bence budur...

Bir şey olmaz. Üstünde haczedilecek bir şey yoksa çıkarsın mahkemeye dolandırıldım param olunca ödeyeceğim dersin zaman aşımından 10 sene sonra kalkar. Ama hiç bir şekilde taahhütte bulunma imza atma. Canınanda kastetme çoluk çocuğun var.

Şukufe nazar etme nolur çalış senn de olur
bnm 4 kartımın limiti 56bin :) ama öle süper zengin falan da değilim..
ödemeler falan düzenli olunca oluyor belki de:)

kasap vallabılla ben ole senın gıbı cok paralar kazanmıyom:) sen gıbı zengın dıılım . benım lımıt az bereket versın.

arkadaşlar iş bankası kartımın limiti 15 bin tl akbank limitim 11 bin tl finansbank limitim 10500 tl garanti bankası limitim 12600 tl halkbank limitim 8500 tl vakıfbank limtim 5000 bin tl kendim de 1.500 tl maaş la özel bir hastanede çalışan bir sgk çalışanıyım.limitlerimi ödemelrim düzenli olduğu için bankalar artırdı.sorun onlar değil ben bütün bankalara harcama benim tarafımdan yapılmamşıtır diye harcama itirazında bulundum.yarında savcılaga gideceğim.ama bişey çıkmayacak.benim bileniz bilgi sahibi olananız varsa sadece ben ölürsem bu borç ne olcak.eşim reddi miras yaptı diyelim.benim maaşım falan kalırmı onlara.sgk prim gün sayımda 1900 ve %80 den engellyim

ben fakırde duzenlı odeme yapıyom ama lımıt 1500lıra zaten bır tane kredı kartım var burda bı yanlıslık olmasa bıle acıldıkca acılmısın neseee
sen ol bak hemencecık karın dava acıcak reddımıras dıye. onu kazanınca senı reddetcek. yane akraba dııldın cocuklara fılan. sonaccımada maasını alıcak bı guzelıne ee kendı aldıya cocuklarda alacak. sonaccımada karın evlenecek baska bırını bulup. coculara kalacak o maasta
gul ıbı gecınırler bu kadar cok maas alıyosunkı lımıtler yuksek. hıcbır banka az maaslıya cok lımıt yapmaz
sende oldugunle kalacan. mezarında karıya kufredecen ama
olmemeye bak sen zararlı cıkarsın

Kardeş sen bu adamla para işi yapıyordun karttan paraları cekip ay sonu ödüyor sana da bır ıkı elıne para veriyordu kartlar düzenlli ödendi limitler arttı sen havadan para gelio ohhh adam en sonunda vugunu burdu ve gitt durum bukadar basit hee bu arada adamda senin paranla cek kırıyor ve o senden kat kat fazla kazanarak sana verdıklerınıde kat ve kat fazlasıyla geri aldı durum bu...

durum o evet ama şimdi ben yapabilrim nasıl çıabilrim yokmudur bir yolu tek yol ölmemmi

Kardeş adamı bulup paranı almaktan baska care yok gibi yada üzerine mal almayacaksın para satmanın rezilligi bulaşma kardeş...işin zor

Sizin kredi kartı borcunuz vardı siz bunu bu taksitlendirme yapan şahsa vadeyi uzattınız, adam kayıp.Bir ara piyasada kredi borcunuzu taksitlendiriyoruz adı altında tefeciler ve dolandırıcılar türedi Allah muhafaza bunlara itimat etmeyin.Kredi kartı kullanan kişiler kart üzerindeki 3 haneli cvc kodunu kazısınlar, aksi halde kartı bulan başka biri internetten alışveriş yapabilir.Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin, Allah muhafaza çoluk cocuğunuz var, kötü düşüncelere kapılmayın.

kardeş kolay para kazanı cam diye 6 tı kart 10 civarılimit kusura bakmada kendi düşen aglamaz ben bu yaşıma geldim 5 senedir emekliyim daha bir kredi kartımdahi yok verilenide direk bankaya iade ediyom kulllanmam belki ihtiyactan birtane olur 6 tane kredi kartının limit yüksek yıllık aidatı bir aylık maaşına yakınını götürür bu işlere girmek kumar oynamakla aynı 1 alırsın 10 cebinden cıkar helal yoldan kazanmayı dene az olur fakat sıkıntın olmaz allah sabır versin

faruk o dedıgın numaraları kazırsak kredı kartı gecerlı olurmu
bende cuzdanımı caldırmıstım kredı kartımda gıtmıstı cabuk farkettım yanımdakıne telefon ettırıp ıptal ettırdım kredı kartını

Ben genellikle kredi kartıyla gitti gidiyordan alışveriş yapıyorum.Kredi kartı kısmına kartın ustundeki ad -soyad kredi kartı nosu ve birde arkadaki 3 haneli cvc kodu nu giriyorsun.Anlayacağın herhangi bir şifre girmiyorsun.Rahatlıkla alışveriş yaparsın.Şifreyi sadece bankadan para çekerken veya, mağazadan post makinasında cekimde şifre istenir.Şölede bir durum var aklıma hep gelmiştir bu kredi kartını kasiyer gizli kamera kursa ustundeki rakamları kayıt edebilir.Bu yüzden 3 haneli cvc kodunu silerseniz tabıkı aklına yazacaksın bu kodu ,kaybetsende hiç sorun olmaz.Kredi kartı maduru olmazsınız.Benim kredi kartı limitim 750 dir.2000 tl. lik bişey alacağım zaman internet bankacılığından kredi kartı hesabına para aktarırım ve alışverişi tamamlarım.Bu sadece internet alışverişlerinde böyledir.Mağaza alışverişlerinde genellikle nakit kart kullanırım yanı param kadar peşin alışveriş yaparım.

bu kodu karta zarar vermeden nasıl sılıyorsunuz onuda yazarmısınız
bırde bu sızın dedıgınız kredı kartı kullanırken herkese vermek dogru degıl dıye hep tedırgın olurdum bak ıste bılmıyordum daha dıkkatlı olmak lazımmıs

Üst Alt