Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba.
Benim üç ayrı bankadan kredi kartım var.bu bankalar kart aidatı adı altında bazı rakamlar telaffuz ettiler .bunlardan akbank ve finas bank ı arayıp bu ücreti ödemeyeceğimi aksi taktirde kartı iptal edeceğimi söyledim ve aidattan vaz geçtiler.yapı kredi bankası ise olumlu bir cevap vermedi.50 tl yi bakiye olrak kaydettiğini söyledi.bende elli tl hariç bütün bakiyeyi sıfırladım.bu elli yeteleyi benden kanunen talep edebilirlermi veya ödemezsem ne olur. Bilgi verirseniz sevinirim.
10.05.2010 tarihinde garanti bonus plus kartımın hesap özetinde 45 tl yıllık aidat gördüm.ve hemen müşteri hizmetlerini aradım.kanunlar çerçevesinde alınan yıllık bir para olduğunu söylediler.kartımı kapatacağımı anlattım.aldığınız yıllık aidat ücretinden bıktığımı söyledim.kapatacağım derken şaka yaptığımı sandılar.beyenfi kartınıza ait borcunuzu ödeyin kapatalım dediler.telefonu kapatarak bana en yakın şubeye gittim.ve kartıma ait olan 687 tl borcu br anda kapattım.tekrar müşteri hizmetlerinetelefonla geri dönüş yaptım.borcumun tamamını kapattığımı söylerek kartımı iptal etmelerini istedim.oradan oraya bağlayarak en sonunda beyefendi ssiz bizim senelerdir bırcuna sadık müşterimizsiniz.lütfen kapatmayın.size bonus olarak 45 tl geri yükleme yapalım dediler.iyi hoşta dedim aynı sorunu seneye yine yaşayacağım kesin dedim.kart ücreti konusunda bana teminat veriyor musunuz dedim.seneye hesap extrenizde yine kart ücreti gördüğünüz an lütfen bizi arayın dediler.kısaca alınan 45 tl kart ücreti bonus olarak kartıma geri yüklendi.şuan 50 tl bonusum oldu.saygılar
Yapı kredi bunu kabul etmiyor.3 ay içerisinde 750 tl harcama yaparsanız veya bir sene boyuncaki puanlarınızdan düşeriz diyorlar.bülöf felan yemiyorlar.insanı tekrar borca itiyorlar.50 tl yüzünden kartımıda iptal etmediler 50 tl yi ödeyin iptal edelim diyorlar.aksi taktirde cari olarak devam eder diyorlar.