Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kredi kartı destek sigortası..?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
ben iki yıldır kredi kart destek sigortası primini ödüyorum.poliçemde hastalık sonucu kalıcı sakatlık olanlarda faydalaniyor ibaresi vardır.bende koahta %63 oranında rapor aldım gönderdim.bugün bana gelen cevapta raporunuz %67 olmadığı için baş vurunuz red edilmiştir dediler.bir itirazınız varsa dilekçeyle baş vurun dediler.bu konuda nasıl itiraz etmem lazım.neden % 67 dediler.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

sorum şu kredi kart alırken sigorta yaptırdım.bana kalıcı hastalıktan rapor alırsanız size 10 bin tl ödeme yapacağız.bende rapor aldım.rapor oranım %63.bana gelen cevapta rapor oranın %67 olsaydı faydalanırdın deniliyor.

işitme engelliyim.evlenmeyi düşünüyorum.35 yaşındayım.benimle evlenmek isteyen bayanların mesajlarını bekliyorum

policede % de en az kaç olması gerektiği yazıyordur . onu bakın isterseniz .

Üst Alt