Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS'den aldığım 82 puanla kamuda iş bulabilir miyim?

destan6638

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar ben bu siteye yeni üye oldum.ya benim aslında bi sorum olcak bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.kpss lise 82,270 puanım.egitim fakültesi sos bilg öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim ve aynı zamanda %70 engelli raporum var.bu raporla ve kpss puanıyla iş istiyorum.bulabilirmiyim?:(:(:(

Bulabilirsin tabii. İş ilanlarını takip edip şansını denemen gerek...

İşkur'da Engelli statüsünde kamu işçisi olmak için ilanları takip edin. Mümkün olduğu kadar hergün bak derim. Eğer memur olmak için ise yılda 3 defa Engellilere yönelik ilanları takip etmeniz gerekir. Kpss'de memur olmak için şartlar Engellinize uygun ise müracaat ediniz.

çok saolun tskler ama yinede benim pek fazla ümidim yok.tskler ilginize.umarım herkes dileğine dilediği şekilde kavusur.

Arkadaşım,
İŞKUR da özürlü ilanları var orayı takip et...
Bu puanla bir çok yerde sıralamaya girebilirsin...

evt ıskuru takıp et puanın cok ıyı bence . Ama ben bu puanla işçi olmam falan deme puanın ıyı bnce. Ben bıle 76 puanla beledıyeye sıralamaya girdım ve işçi olarak bılgısayar ısletmenı unvanıyla ıse yerlestım

bu puanla işçi olmam diyecek bir lüksüm yokki:)bu puan kpssp94 türünden ama.çok yüksek gibi görünsede göründüğü kadar değil.ama inşallah bir kapı açılır.açılmazssada bir dahaki sınava umarım...kaçmak çare değil,çare çözüm değil,çözüm şansı zorlamak önemli olan bu ülkede bu zor şartalada engelli olarak ayakta kalmak...

82 puan çok iyi arkadaşım kutlarım. Şimdiden hayırlı olsun.

Arkadaşım önce işçi olarak girersin... Eğer istersen daha sonra memurda olmana zaten engel yoktur. İstifanı verirsin memuriyete geçersin...

Gerçekten çok tşkler.umuda sevkettiniz beni çok saolun.umarım hepimiz için hayırlısı olur.

arkadaşım ben 2005 yılında 83 puanla demiryollarına girdim.memurluga özenmeni anlamıyorum.benim çalıştıgım yerde bütün memurlar işçi olabilmenin yollarını arıyor.maaş olarakta sosyal haklar olarakta işçi memurun çok çok üstünde.

bende lise mezunuyum 82.311 puanım var. orman genel müdürlüğü sıralamasına girmistim.ama mülakatta eledelir tabii.eğer bi işte calısıp genede is ilanlarına basvurmassa sıralamaya gireriz tabii

Üst Alt