Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS'den 69 puan aldım. Kamu kurumlarında işe girebilir miyim?

dark_flam3

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun. Benim Sorum ben 3 yıldır ülseratif kolit hastasıyım ve bu hastalıkla yaşamam gerek yaklaşık 3 hafta önce heyet raporuna baş vurdum ve % 50 olarak özürlü raporu verdiler diyeceğim şu ki ben normal lise düzeyindeki kpssden 69 puan aldım bu puanla raporumu kullanarak her hangi bir kamu kuruluşunda çalışabilirmiyim yoksa özürlüler için yapılan sınavımı beklemem gerekiyor ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Kpss sınavında atanabilmek için en az 75 ve üzeri almak lazım. atandıktan sonra vergi indirimi için başvurup engelli statüsüne geçebilirsin.Bence yapılacak ömss hazırlan

Sayın serkan bey öncelilikle geçmiş olsun
Bölgesel olarak KPSS sonucu ile özürlü alan kurumlar bugüne kadar hep işçi statüsünde alım yaptılar ama puan şartı yok kpss ye girmiş olman ve en az -1- puan almış olmak yetiyordu
Ancak yaklaşık 1.1,5 öncesine kadar böyleydi en son ilanlarda ise ömss şartı istedi bazı kurumlar şu anda bu alımları (Özürlü İşçi Alımları) KPSS sonucu ile yapılıyormu bilmiyorum özürlü personel talep olması halinde ise memurlar netten takip edebilirsiniz.

Yanlız bu yazdıklarım ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme değil kurumların kendi talep ve yerleştirmeleri
Heyşey gönlünce olsun kardeş

Üst Alt