Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS'de engellilerin alması gereken puan nedir? Memurluk ıçin yaş sınırı var mı?

danger111

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Su an çalısıyorum ozel sektör bıze göre değıl memurluk ıcın kpss ye girmek ıstıyorum. ısım market sektoru oldugu ıcın buna zamanım yok.
işi bırakıp sınava gırersem kac almalıyınm en az ve burslardan ve dershanelerden faydalan ma durumum ne olabılır
ıcınızden aptalmısın gül gibi işin var bırakma dıyenler olabılır marker sektoru ağır bır sektor ve yuzde 50 normalde engelım ama yuzde 39 la gerı geldı erken emeklılık sansı da yok y
asım 26 daha fazla gec kalmadan ısı bırakıp memur olmak en ıyısı galıba

kpss memurluk için değil kamu işçiliği için lazım 80 ın uzerınde alıp işkura kaydını yaptrrsan sansın olur.memurluk için yılda 3 defa açıklanan ilanları takıp edıp kurumun kendı açtığı sınavı kazanmalısın.

Bence de Kurumsal baz da sınvlara girersen daha başarılı olursn arkadşım lise düzeyinde isen bu sene son diye biliyorum kpss orta öğretimler için birtane kpss test kitabı al eksik olduğun yerlrden dersanyle görüş bir sene adam akllı sıkştır kendini çalış 70 üzeri al büyük ihtimal o puan kurumlarn açtığı sınvları baraj için yetrlidr kpss gibi soruolar genelde o kurumn yaptığı sınvlardn yüksek al olursn memur bir de malesef dayın varsa o kurumda kesin memur olursun ne yazık ki torpil var hertarafta

Üst Alt