Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS'de, Eğitim Bilimleri Sınavı kopya nedeniyle iptal edildi

Norman

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
kpss egitim bilimleri sinavi kopya sebebiyle ipral olmuştur !!!

bence iyi oldu en azından çalışan insanın hakkını yememiş olurlar.tabi sınva girecekler için kötü ama .

JEAM;

evet biliyorum örnek veriyorum öğretmen olarak bir okula atandın ve okulda o kopya çekenlerden biriside var seninle öğretmenlik yapan, ve sen bunu sonradan öğrendin o kişinin kopya çekipde öğretmen olduğunu ne düşünürsün onun hakkında her yüzüne bakınca ne gelir aklına bence böyle daha iyi oldu tekrar yapılsın çalışan için zaten sorun olmaz bilen yapar zaten .??

kpss bu sene ben katılamadım neden ızın vermıyorlar bızım katılmamıza ben de onu anlamdım

kpss tamamen bir kepaze, en baştan yanlış,
branş soruları sorulmalı bence, 2008 yılının da 13 sorusu hatalıydı ve mahkemelikti.

jeam saglık nedenlerı vardı bırde anne karnında cocugumun kalbı durdu o acıyla ne kpss dusunebıldım nede baska bırsey saglık olsun ne yapalım baska zaman gırerız

Üst Alt