Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS ve engelli öğretmen alımı hakkında..?

edam

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
mrh yeni açılan engelli öğretmen kadrosu için sınava girsek ve atamamız olmasa normal kpss sınavına girersek engeli sınavına girdiğimiz için kpss sınavını kazansakta atanmama olsılığımız var mı yani engelisın kpss kazansanda engeliler için açılan sınava girdiğimiz için çalışamazsın şeklınde bir durumla karşılasabılırmıyız

daha alım felan yok belli olan bir şey yok bende bu konuda bilgi almak istıyorum ne yapsak iki sınavada mı girsek bunun bir zararı veya yararı varmı

arkadaşım, bir yararı da zararı da yoktur iki sınava girmenin. ben kpss'ye hazırlanmaya başlamıştım. bu alım sonradan çıktı, hele de öğrtmnlk tamamen sürpriz oldu. ben gireceğim kpss'ye de.aralarında 10 gün gibi bir zaman var zaten. Allahım hepimizn gönlüne göre verir inşallah ;)

Gereken şartlar sağlandıktan sonra her iki sınava da girebilirsiniz birbirini kısıtlamaz bu sınavlar arkadaşlar. Bu sınavda baştan istedikleri sağlık raporunu normal kpss yi kazandıktan sonra istiyorlar tek fark bu...

mrh ben son sınıf öğretmenlik okuyorum eng için açılan sınava girmek için mezun durumunda olmak yeterlimi yoksa diploma istiyorlar mı?birde kpss ve eng için açılan sınavın ikisıne girdım ve kazandım diyelim hangisinde başlayacam farkı ne ne gibi avantaj ve dezavantajları var. cevaplarınız için şimdiden tşk

edam kesinlikle ya birine gir ya da diğerine.birini kazanamazsan diğerine giremezsin.aman dikkat...aman....

Eğer diploman yetişiyorsa sınava gir derim. yoksa 110 TL çöpe atmış olursun.

Zaferdağ; nerden çıktı bu, yok öyle birşey. ikisine de girsin bence.

kaç öğretmen vardır engelli bu sınava girecek nedr sansımız?

ben ingilzce öğretmeniyim batı karadeniz ve cevresni istiorum..

kpss ye calısırken aniden gelişen sevndirici bi haber oldu bu sınav=)
e hadi hyrlısı o zman hakkımızda=)

ealif tahminim 1500 kişi belki kontenjanı dolduramayadabilir, sınava giren herkes yerleşir

arkadaşlar herkesin raporunda çalışabilir yazıyor mu yoksa daha oralara gelmediniz mi çünkü hastane böyle bir ifadeyi yazmam diyor.

arkdaşım, ben geçen hafta heyete girdim "çalışabilir" ibaresi için. herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür. inşallah bu hafta içi alacağım raporu. raporda ne yazdığını raporu elime alınca yazarım siteye. başarılar şimdiden ;)

ancıl;

sınav sorularının zorlugu konusunda bi problem var daha nce oretmenler için yapılmamıski böle bi sınav. kaldıki eğitim den kpss de 120 soru yapıorduk nasıl olursa 10 soru onun yerni tutar tutarsa da nasıl tutar?hangi konulardan gelir.fikir alısverişi yapablceim de biri yok bi karısık kafam:confused:

Üst Alt