Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS sınavına özürlü statüsünde başvurabilmem için yüzde kaç oranında raporum olmalı?

murattan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben kpss ye özürlü statüsünde başvurucam fakat yüzde kaç oranında raporum olması gerekiyor ?

Türkiye standartlarında %40 ve üzeri . .

bende kpssye katılacam %40 ve üzeri raporun olması şart.kpssde başarılar dilerim

sağol cevabın için ama bu kesinmidir yani benim kolumdan sorunum var fakat hiç rapor falan uğraşmadım o yüzden bilmiyorum şimdi kpss için başvuruda kullanayımdedim ama bunun net yanıtı hastanede doktor kontrolunde cıkar derecesi heralde ...yani 40 ın altı oldumu özürlü sayılmıyosun demek istediğin öyle galiba

Evet kesin Türkiye'de özürlü sayılabilmen için %40 derecen olması gerek. Engelin nedir bilmiyorum ama dediğin gibi özür dereceni gösterir heyet raporu için tam teşekküllü bi sağlık kuruluşuna müracaat edeceksin gerekli kontrollerden sonra sana özür dereceni gösterir raporu verirler . .

peki ben kpssye 2.ci kez katılacam nasıl başvuru yapacam

teşekkür ederim cevaplarınız için

bu nisan ayında falan başvuru formları dağıtılcak diye biliyorum

sanırım ben yüzde kırkı geçemem benim sorunum kolumdan yukarı kaldıramıyorum aktif kullanamıyorum yani vermezler ama yine de bir sağlık kuruluşuna gitmek de fayda var

inşallah %40 alırsın ama biraz zor ben vergi indirimi için 2 yıl önce rapor aldım zarzor %41 aldım.

yanlış anlamazsan senin özrün nedir diye sorabilirmiyim hani en azından kendi şansımı kafamda oluşturabilme adına çünkü kafama takılıyor çok

kpss ye özürlü olarak girmede ne gibi faydası var anlamadım

Slm bugün raporumu aldım 39 vermişler bir göz ve sekerim verdı

Neyapmam lazım acaba cavaplarsanız iyi olur

Üst Alt