Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KPSS sınavına özürlü statüsünde başvurabilmem için yüzde kaç oranında raporum olmalı?
sağol cevabın için ama bu kesinmidir yani benim kolumdan sorunum var fakat hiç rapor falan uğraşmadım o yüzden bilmiyorum şimdi kpss için başvuruda kullanayımdedim ama bunun net yanıtı hastanede doktor kontrolunde cıkar derecesi heralde ...yani 40 ın altı oldumu özürlü sayılmıyosun demek istediğin öyle galiba
Evet kesin Türkiye'de özürlü sayılabilmen için %40 derecen olması gerek. Engelin nedir bilmiyorum ama dediğin gibi özür dereceni gösterir heyet raporu için tam teşekküllü bi sağlık kuruluşuna müracaat edeceksin gerekli kontrollerden sonra sana özür dereceni gösterir raporu verirler . .
sanırım ben yüzde kırkı geçemem benim sorunum kolumdan yukarı kaldıramıyorum aktif kullanamıyorum yani vermezler ama yine de bir sağlık kuruluşuna gitmek de fayda var