Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS sınavına engelli olduğumu söylemeden girdim. Düzelttirmeli miyim?

Kemal Sarpkaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba;
1- engelli bir bireyim 2012 ömss sınavına giremedim bilgim olmadıgı için 2012 kpss sınavına girdim 67 puan aldım lakin engelli göstermeyip normal bi birey olarak sınava girdim. bu durumu duzeltme imkanım var mı ve en erken memurluk başvuruları var mı.
2- Özel sektörde 6 yıldır çalışmaktayım ve kendi isteğimle işten ayrılmak istiyorum kıdem tazminatımı alarak lakın işveren vermemekte diretiyor haklarımı nasıl alabilirim bi çözüm yolu var mı.
tsk.

ne mezunusunuz?sizin atanabileceğiniz kadrolar en son kaç puanda kalmış?

lise mezunuyum atanılacak bölumler ve kac puanda en son atama yapıldı bılgim yok :(

Kpss'den zaten 67 almışsınız. Atamalarda 70 puan alma şartı var diye hatırlıyorum. O yüzden naçizane tavsiyem 2014 Ömss'ye hazırlanmanız yönünde olacaktır. Bir de seneye kadar imkan bulursanız elinizdeki belgeleri çoğaltmaya bakın Bilgisayar İşletmenlik, Bilgisayarlı Muhasebe, Programcılık vs gibi... Dil kursları olur, mesleki kurslar olur. Ömss kadrolarına ve sizin gibi lise düzeyinden alımların nitelik kodlarına bakarak kendinizi geliştirme yolunda fikir sahibi olabilirsiniz.
Diğer iş yeriyle ilgili sorunuzun cevabı konusunda bilgim yok maalesef...

Üst Alt