Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS sınavına başvuracağım. Raporumda "Çalışabilir" kısmı boş. Sorun çıkar mı?

DURMUŞ86

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Konu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama burada benim sağlık raporumda çalışabilir kısmı boş ne yapmam lazım? Raporu burdaki açıklamaya göremi düzelttirmem lazım.

ÖZÜRLÜ ADAYLARIN DİKKATİNE:

Özürlü statüsündeki adaylar
ın, (“Devlet memuru olabilir” ibareli sağlık raporu almaları kaydıyla)
KPSS’ye girmelerini müteakip kamu kurum ve kuruluşların KPSS Tercih Kılavuzlarında yer alan kadro
veya pozisyonlarını tercih etmeleri halinde, puanları ve tercihleri çerçevesinde yerleştirilmeleri
mümkün bulunmakla birlikte, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve bu Kanun’un 53 üncü
maddesinin birinci fıkrası hükmü gereği hazırlanan Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları

İ
le Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelikte özürlü memur istihdamı ayrıca düzenlenmiş

olup, buna göre kamu kurum ve kurulu
şları toplam dolu kadro sayılarının (taşra teşkilatı dâhil) %3’ü
oranında özürlü çalıştırmak zorunda olduklarından, bu suretle istihdam edilecek özürlüler için özürlü
açığı bulunduğu sürece her yılın Nisan-Mayıs, Temmuz-Ağustos, Ekim-Kasım dönemlerinden bir veya
bir kaçında kurumsal bazda ayrı bir sınav uygulaması yapılmaktadır.
Memur olmak isteyen özürlü vatandaşların; özürlü kontenjanı çerçevesinde Özürlülerin Devlet
Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Yarışma Sınavları Hakkında Yönetmelikte belirtilen
prosedür çerçevesinde ilan edilecek kamu kurum ve kuruluşlarına ait kadrolara atanabilmeleri için bu
kurum ve kuruluşlara başvurmaları ve ilgili kurum veya kuruluşlarca yapılacak sınavlarda başarılı​

olmaları halinde memur olarak istihdam edilmeleri de mümkün olabilecektir.[FONT=ArialMT][SIZE=2][FONT=ArialMT][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

KPSS nin raporla ilgisi yok arkadaşım normal memur ataması gb atanıyorsun

Kpss lisans başvurusu doldu.Liseler için temmuz 2 son

Sağlık Raporu

İyi Günler
23.06.2008 tarihli %40 sağ tipi amputasyon raporum var. Çalıştırabilir yeri boş bugün hastaneye gittim yetkililer tekrar rapor çıkartabilirsin veya hafif işlerde çalışabilir raporu alabilirsin dediler.
Benden öncede bir kaç kişi gitmiş ve rapor oranı düşer korkusuyla geri dönmüşler. Ben de korkuyorum açıkası ama ordaki yetkilinin sölediği rapor işe yararsa ondan almak istiyorum.
Çalışabilir yerlerin boş olması dolayısıyla sağlık memur alımına başvuru yapamadım.

Bilgisi veya bu rapordan olan varsa yardımlarını bekliyorum.

TEŞEKKÜRLER İyi Günler

Üst Alt