Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS sınavı engellinin ne işine yarar?

femmy

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranının yüzde kırk ve üzerinde özürlü olmadığına dair beyanı.

bu metin sgk nın atanan memurlardan istediği bir beyan e o zaman biz neden giriyoruz kpss ye neden para veriyoruz işkur istiyor diyemi ????

Evet işkur ilanlarında yüksek puan değil de sadece KPSS ye girme şartı aranıyor maalesef ki. Nedeni nedir anlayamadım gitti gitti.

Engelliyi madem almayacak neden sınava girdiriyor bide almayan kuruma bak SGK

valla kardeşim bırak engelliyi sağlıklı bireylerin bile ne işine yarıyor diye sormak gerek kurumlar alacakları personelin sanırım 4 katından fazla başvuru olursa kurum olarak kendi içinde yeniden sınav yapma hakkına sahip oluyor o zaman kpssye girmenin ne anlamı kalıyor??? ya kpssyi kaldıracaklar yada kurumun kendi içindeki sınav hakkını son başvuru tarihene kadar başvuranlardan kpssden en yüksek puanı alanları işe alacaklar.engellilere gelince 2-3yıl önce meb iş başvurunda bulundum ben kpss puanına göre alacaklarını tahmin ediyordum alacakları 2 kişi 1800 kişi falan başvurunca sınav yaptılar ordan biliyorum:Dzaten aldığınız 2 kişi 2tane sınavdan geçiriyorlar kpssden 93 puan alıp hala işsiz gezen lise mezunları var:Dkpss yarıyorsa bir ünverste mezunlarına bide müezzinlere yarıyor bide devlet bütçesine yarıyor o sınava girmek kişi başı maliyeti 50 tl nerden baksan sen hesapla artık formalite bunlar:eek:

Üst Alt