Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KPSS Ortaöğretim ve Önlisans sonuçları açıklandı. Puanlarınız..?
bankaya para yatıracaksınız belirlenen ücret ve kimlik no ile
ertesi gün kimlik no ile giriş yapma imkanınız açıalcak; o zaman tercih kodları yerleştirme butonları göreceksiniz. Tercihlerini kodlara göre yerleştirme yapacaksınız sonra entere basıp işi bitireceksiniz...
diyelim işe yerleştirme kazandınız o zaman işyerine kayıt olurken gerekli evraklar yanında özürlü raporu sunacaksınız. Normal giriş gibi olacak ancak sakat statüsünde yer alacaksınız: Ki aaa özürlüsünüz yerleşemezsiniz diyemez. Derse alnını karışlarım...
not: kodlama yaparken o iş tanımı ile detayları okumalısınız. Mesela telefon operatörü alınacak yere işitme engelli giremeyebilir. Siz o tercihi her halükarda yaaprsanız başınıza iş açabilirsiniz.
Raporu
Evet haklısın puanlar geçekten çok yüksek lise mezunu bir hizmetli 92 puanlarda
Allah'ım kolaylık ve sabır versin arkadaşım. İnşallah Rabbim nasip eder girersin.
merhaba arkadaşlar biraz geç yazdım ama ilk yapılan dms de 73 2004 dekinde 77.591 2008de 68 puan almıştım boşa gitti hepsi lise mezunu idimbay bay ....
ben ilk kez girdim kpss ye 80 aldım ama işkur kaydım yok sınavdan sonra işkur aracılığıyla tercih yapan arkadaşlar varsa taban puanları görmüşlerdir yazarlarsa sevinirim.