Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS' de matematik haricindeki bütün soruları doğru yapsam..?

starry

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
KPSS'DE Matematik Haricindeki Bütün soruları doğru yapsam yani

150 sorudan 115 net falan kazanma şansım ne olur?

Sınavı kesin kazanırsın;Ama kazanmakta ki kastın sınav eğer

hasan58;

Nasıl yani

mesela ortalama kaç net gerekiyor atanabilmek için?

battusay;

KPSS ye ilk defa bu kadar haşır neşir oluyorum

istanbulda memur olmak için ortalama kaç net gerekli mesela?

peki matematik sorularının diğer sorularda farkı ne acaba? yoksa hepsi aynı değerdemi?

Hangi düzeyde girceksn lise mi önlisan mi lisans mi bölüm neydi bunları blmeden nasıl yorum yapalım mesala lise ise 90 dan aşağısı kurtarmaz önlisans 83 ten aşağsı kurtramz tabii bölümden bölme değişr imamatip mezunu isen 60 alsan da atanrsın lisans isen 75 ten aşağısı kurtrmaz 115 net yap atanırsın demek te zor günmzde kpss den benm 120 nin üzrnde var dı 2006 da atanamamştm ilk atama da ikinciyi zaten denemdim kurumsal bazda yapılan sınavla yerleştim(memurlar nettn falan bulablrsn hangi bölümler kaç puan ile kapattı)... Bir de zaten bütün heryeri tercih yapamıosnz engel söz konusu olunca normal kpss de engellilern şansı çokk düşük bana göre eğer rapor derecenz %40 ın üzerinde ise bana göre kurumsal baz da yapılan sınvlar da şansınızı denesenz daha yüksek kazanma ihtimalinz mesela şuu meb sınavları gündem de 115 net çıkaran bi kişi 100 de 90 kazanır bu sınavlar da

Matematik sorulrı da diğer sorular da aynı değrdedir yalnız standart sapma diye bişey vardır az yapılan soruyu sen yaprsan çok kişi yapamamşsa o sorunun puanı yüksektr die biliyorum...

Matematik haricindeki tüm soruları yapabiliyorken,matematiği yapamıyor olmak muhtemel bir önyargıdan kaynaklanıyordur.En azından belli konulara odaklanırsanız 8-10 soru da matematikten yapmanız gayet kolay olacaktır.

Üst Alt