Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KPSS başvurusu için rapor gerekiyor mu?

ewet gerekiyor devlet hastanelerınden olması sartıda aranıyor

kpss için rapor gerekmiyor kpss sınavında özürlü yada normal diye bir ayrım yok
yanlışım varsa ilgili arkadaşlar düzeltirse sevinirim

raporunuzda "sürekli" ibaresi varsa gecerli bende 2002'de öss için almıştım gecen sene kpss içinde kullandım

şu işine yarıyor ancak mesala ortopedik birahatsızlığın varsa birinci katta sınav salonun olması gibi avantajları var bunu demek istiyorsan tamam ama puanınla ilgili veya işe alınmanla ilgili bir avantajı yok...

ewet kesinlikle öyle işe alımda öncelık yada avantajı yok

peki baraj puan 60 ya acaba engelliler için baraj puanı var mı yok mu?yani muafmıyız

degiliz hiç bi muhafiyetımız yok sadece görme engelli arkadaslar grafik sorularından muhaf baraj fılnda yok nekadar yuksek alırsan o kadar sanslısın

aslında yerlescen bakanlık ve kadroya göre degişiyo bızım kadrolastrılmamız biraz farklı

öyle söyluyorlar ama ben 76 puanla bile yerlesemedim

hangi düzeyden gırdınız lisans mı ortaogretım mı

ortaogretım mezunları daha sanslı yerlesırsınız inşllhh

sansınız bol allh yardımcınız olsun

tum basvurular o tarıhte bızım ayrıcalıgımız yok

ben .ci kez kpss ye girecem başvuruyu nereye yapacam internetten mi yoksa okuldan mı.yardımcı olun

Üst Alt